Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima jedno pitanje kod prijatelja,sam ,kupio je listu dao svoju MAC sa aplikacije SmartIptv na LG i prodavac liste je sve zavrsio , moje pitanje je moze li ikako videti link liste u aplikaciji SmartIptv da bi gledao i na drugom tv ..hvala unapred na odgovoru ps : ja sam nesto probao u alikaciji ali ne vidim listu a na compu prijatelj nema ni login da se prijavi ..
Ne možeš vidjeti listu od smart iptv aplikacija....Eventualno instaliraš smart iptv apk na pc, prodavač ti pošalje listu i ti ta lista izvadiš sa url helper ili url snooper..

A koji su to ufurani? Jel oni sto su ti pomagali u početku slali kontakte liste da gledas dok nisi postao resseler. Brzo zaboravljaš . Jesi mi kad poslao tvoju listu i rekao gledaj izivaj. Pomogao si mi u početku. Koda ja neznam tvoj drugi nik. I nedavno si me pitao za uslugu samo s drugim nikom .
Tvoji izvori na panelu su plačeni jel ?
Nemoj me više vući za jezik
moji izvori su placeni i nemojte se igrati samnom i ostavite mi server na miru,da nebi ja hakovao vase

{"username":"iRCcIIWu4M","password":"MzHdwFdqzD","auth":1,"status":"Active","exp_date":"1557331915","is_trial":"0","active_cons":"806","created_at":"1549645915","max_connections":"1","allowed_output_formats":["m3u8","ts","rtmp"]},"server_info":{"url":"landiptv.live","port":"8080"
:oeoeoe:

Последно уредено:
moji izvori su placeni i nemojte se igrati samnom i ostavite mi server na miru,da nebi ja hakovao vase
Ha ha. Stvarno imaš karakter. Pazi sad. Nije me briga za druge dali imaju ili nemaju,. Ja nemam i stoga mi nemozes nista. Sad cu navalit na tvoj server sa tri razčicita laptopa samo zato sto nemas karakter. Napisao sam ti u prvom postu sve. Ali ti nastavljas

Ha ha. Stvarno imaš karakter. Pazi sad. Nije me briga za druge dali imaju ili nemaju,. Ja nemam i stoga mi nemozes nista. Sad cu navalit na tvoj server sa tri razčicita laptopa samo zato sto nemas karakter. Napisao sam ti u prvom postu sve. Ali ti nastavljas
hahaha jeste komedija

smešni ste... niko meni ništa nije dao niti ću ja ikad išta dobiti, ne igrajte se sa mnom da se ne počnem ja igrati s vama

Sta je vama ljudi ilijao88 je isto restrimer ima svoj panel.Ovde 95% clanova radi za svoj korist ,cilj je unistavanje a ne" pomoć "ko sto oni navode.Imaju svoj forum gde se vrse razmene lista izmedju njih,da bi ovde unistavali jedne druge na Kajgani jer se nezna ko se krije iza nikova.;););)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom