Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nije mi jasno zasto objavljujete liste javno,kad vec znate da su vlasnici panela odnosno restrimeri isto clanovi ovog foruma.Objavom listi ,dolazi do gasenja istih za 5&6 casova.:kluc:[DOUBLEPOST=1554627101][/DOUBLEPOST]Ko ima volju da podeli,moze po svo izboru da podeli na PM i svi na forumu ce biti zadovoljni.

doljna sliak pokazuje proces sa nevalidan mac a gornja sa validan

правилно!!!!

Ne mozemo zakljuciti iz necijeg posta ono sto je neko napisao ili slikao da je to isto istina dok sami ne steknemo to iskustvo ;) tj. sami ne isprobamo ;)

Da pojasnimo da bi znao za ubuduce ;)

Kao sto sam napisao

Desi se nekad kod nekih stalkera ubacis stalker i MAC adresu nemas sliku nemas Ton ;) a listu kanala imas

Primjer

Jel ucitava stalker ? ucitava ;)

stalker 1.png
stalker 3.png
jel imamo sliku/listu sa kanalima ? imamo ;)

stalker 2.png
i sta se desava? ;)

stalker 4.png
U stalkeru imamo i EXYU kanale
samo....... ;)

stalker 5.png
sta imamo ? ;) crnu sliku ;) znaci nemamo nista ;)

stalker 6.png

a ovako izgleda kad nekom preko PM podaris ono sto dotican trazi ;) poslano 18.03.2019-te ;)

stalker 7.png

naravno jos rade ;)

dal @hopcup ima Art ili nema meni nebitno ;) samo kazem da nije zlato sve sto sija ;) eto toliko od mene ;)

Pozdrav

Последно уредено:
Vauuuu nadmudrivanju nikad kraja ovde.... ljudi postajete zaista svi smešni.... ovaj ima onaj ima, svi imaju a niko ne gleda, smešto, pa koji će vam onda, da iritirate sve okolo, zanimljivo... mislim da mnogi preteruju... :kafence:

Najsmesniji je @Sota sve ima a nikom nista ne deli, a niti on to ista gleda, vidim imas alat ok, ali aako ga imas sta ti znaci sve to kad ce ti propasti, da bukvalno tako jer ne gledas nista, imas total, nemoj ni hvaliti se onda ni za sta, jer nema svrhe imati nesto a ne koristiti.... A godine lete i lete a da li ce neko to iskoristiti ili ce ostati na kompjuteru ili ce jednim klikom sve izbrisati jednog dana, da smesno mi je zaista...

Последно уредено од модератор:
# SERVER 1
#
CWS = streamtv.homelinux.com 2000 vuzero_maxtv_3 streaming 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 cardserver
#
#
# SERVER 2
#
#CWS = vamos-barca.homelinux.org 2000 vuzero_maxtv_3 streaming 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 cardserver

da pun je forum sa restrtimeri admini i preprodavaci na crno ili belo pa sad ja nemogu znati ili ostali dal ce ad pogodimo panel na neki odavde da smo zivi i zdravi i naravno napafkani
koristite zelenu travu daje snage i razum pri svako skeniranje
tako sto otvara mozocne kelije za vise razmisljanje:)
a stalker sto sma slikao radi i puni samo nisam to uhvatio
a sota ima pravo ono sto pise covek razuman i voljan da razume svakoga od vas sto komentirate ili slikate naravno

I ti isto @hopcup nemoj glumiti budalu ako to nisi, znas dobro da su sve moguce gazde i restrimeri odavde ponikli i da ce se sve naravno pogasiti, pogotovo si ti pomogao u mnogo gasenja u poslednje vreme, krenuvsi od art, pa narodne, pa tesle i d ane nabrajam vise, to si radio i pre to ces raditi uvek, ti si takav, umesto da pomazes ti odmazes i eto, a u globalu iznositi ovde javno isto kao i i si okacio na 200 foruma BUKVALNO. Ovo je pijacа, ovo vise nije mesto gde se nesto moze sacuvati, mada nije ni bilo.

Ja zadovolja sa jednom prosječnom listom ili sa jednim ex yu stalkerom.Bitno mi je da ne šteka.Štaće mi njih 20 a mogu gledati samo jednu.Pozdrav svim forumašima!

Vauuuu nadmudrivanju nikad kraja ovde.... ljudi postajete zaista svi smešni.... ovaj ima onaj ima, svi imaju a niko ne gleda, smešto, pa koji će vam onda, da iritirate sve okolo, zanimljivo... mislim da mnogi preteruju... :kafence:

Najsmesniji je @Sota sve ima a nikom nista ne deli, a niti on to ista gleda, vidim imas alat ok, ali aako ga imas sta ti znaci sve to kad ce ti propasti, da bukvalno tako jer ne gledas nista, imas total, nemoj ni hvaliti se onda ni za sta, jer nema svrhe imati nesto a ne koristiti.... A godine lete i lete a da li ce neko to iskoristiti ili ce ostati na kompjuteru ili ce jednim klikom sve izbrisati jednog dana, da smesno mi je zaista...
Sta je pjesnik zelio da kaze ? ;)

Sta ja gledam i dal gledam moja stvar ;) dal ce da traje ili da propadne kod mene na comp moja stvar ;) dal cu i kome nesta podariti moja stvar ;) ja sam rekao ja biram ljude a kome i sta dajem moja stvar ;) ja se ne hvalim sa nicim a da se hvalim to bi izgledalo drugacije ;) od kad sam u ovim vodama od 2010-te pomagao sam ;) i sad ti meni pricas pricu ;) do nedavno si molio svasta nesta ovdje na forumu za razliku od mene ;)i naravno mene si kontaktirao preko Pm takodjer a to sto ti ja nisam dao adekvatan odgovor ja znam zasto ;) jer..... das nekom nesta dotican daje dalje i on faca? Ne moze to tako druze ;) sve ima svoje ... ti gledaj sebe a ja cu se vec nekako snacii samo.... ne prija mi kako tvoje pametovanje ;) tako i pametovanje tebi slicnim ;) i sta? Heb*s liste ;) tj. Mizerno prozivanje ;) sta sad? Da se sa tobom u nedogled prepucavam ? Jok ;) uzivaj ide Proljece ;)

Edit:
Necu valjda tebe pitati kom sta i kako ?

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom