Pusti, svi ovi sto kace javno rade to da bolje prodaju svoje. Nesmaraj sesmešni ste... niko meni ništa nije dao niti ću ja ikad išta dobiti, ne igrajte se sa mnom da se ne počnem ja igrati s vama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pusti, svi ovi sto kace javno rade to da bolje prodaju svoje. Nesmaraj sesmešni ste... niko meni ništa nije dao niti ću ja ikad išta dobiti, ne igrajte se sa mnom da se ne počnem ja igrati s vama
moji izvori su placeni i nemojte se igrati samnom i ostavite mi server na miru,da nebi ja hakovao vaseA koji su to ufurani? Jel oni sto su ti pomagali u početku slali kontakte liste da gledas dok nisi postao resseler. Brzo zaboravljaš . Jesi mi kad poslao tvoju listu i rekao gledaj izivaj. Pomogao si mi u početku. Koda ja neznam tvoj drugi nik. I nedavno si me pitao za uslugu samo s drugim nikom .
Tvoji izvori na panelu su plačeni jel ?
Nemoj me više vući za jezik
Ok druzePusti, svi ovi sto kace javno rade to da bolje prodaju svoje. Nesmaraj se
Ok drugoviOk druze
Ha ha. Stvarno imaš karakter. Pazi sad. Nije me briga za druge dali imaju ili nemaju,. Ja nemam i stoga mi nemozes nista. Sad cu navalit na tvoj server sa tri razčicita laptopa samo zato sto nemas karakter. Napisao sam ti u prvom postu sve. Ali ti nastavljasmoji izvori su placeni i nemojte se igrati samnom i ostavite mi server na miru,da nebi ja hakovao vase
hahaha jeste komedijaHa ha. Stvarno imaš karakter. Pazi sad. Nije me briga za druge dali imaju ili nemaju,. Ja nemam i stoga mi nemozes nista. Sad cu navalit na tvoj server sa tri razčicita laptopa samo zato sto nemas karakter. Napisao sam ti u prvom postu sve. Ali ti nastavljas
smešni ste... niko meni ništa nije dao niti ću ja ikad išta dobiti, ne igrajte se sa mnom da se ne počnem ja igrati s vama
I sta, neces se javit na PM ali s drugim nikomhahaha jeste komedija
haha ma prijatelju nemam ti ja drugi nikI sta, neces se javit na PM ali s drugim nikom
Dobro,, znam da imas znam i koji ali ako neces nemoras. Dovidjenja i gotovo.haha ma prijatelju nemam ti ja drugi nik
kunem se svim na svijetu da nemam drugi nik,a ti kako hoces.Kakve bi koristi imao od tog drugog nika,samo mi to nije jasnoDobro,, znam da imas znam i koji ali ako neces nemoras. Dovidjenja i gotovo.