New iptv forum http://onlineshare.hungarianforum.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
odakle samo nicete ko gljive poslije kise i odmah daj ni jednog jedinog posta i daj ,hajde bar se mora priznati da ulazete trud da napravite nalog[DOUBLEPOST=1549285295][/DOUBLEPOST]
nikad nije bilo tako nikad prvo se stekne povjerenje pa jedniostravni alati i vrijeme imate plajlist finder skinuti stavis opseg pustis uleti ti neka astra dream box i eto za pocetak liste milion nacina a vi odmah htjelii na gotovo nema to nigjdje niti ce biti ,meni netrazite vise liste na pm sto sam dijelio dijelio , imam preko 24gb foldera listi i preko 89 panela ulaz sad bih trebao ko taj dreambox da vam izbacim sve usere da zeznem ljude sto placaju i one sto gledaju te liste bez placanja ,da bih ispao faca i da me vi tapsete ,po ramenu ,
steta druze...od tebe sam uvijek dobio listu kad bi trebala...hvala ti na tomegod bye i srecan dalji rad ali bez mene brisem nalog![]()
dali imas neki 4k kanal da das da se gleda.Daj bre, ovo nema nigde, raspravljate se oko deljenja listi i ko je šta koliko doprineo. Zar nismo ovde da pomognemo jedni drugima da gledamo ono što volimo... Da potraje koliko potraje. Ima ljudi koji se jave na pm, a da to javno ne kažu da su pomogli jer im nije stalo da se eksponiraju. Nije vam dovoljna jedna lista nego svi bi voleli da imaju 301 i da gledaju sve kanale u 4k. Mnogo smo postali pohlepni i za besplatnu list bi se raspravljali... A znate i sami da 90% tog sadržaja nećete gledati... Uživajte malo... Ovde smo jedni zbog drugih jer nas veže slična zanimacija ako tako mogu reći...![]()
Hgod bye i srecan dalji rad ali bez mene brisem nalog![]()
Napravi svoj forum!god bye i srecan dalji rad ali bez mene brisem nalog![]()
Napravi svoj forum!
sa novi mac adresi ili stareOvo na dreambox52o radi i bez vpn
Isto i na hopcup :