- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koji maheri sto su imali imali su to se ponavlja svakih dvije godine i to je to sto je bilo bilo jeLjudi dajte ako ste toliki maheri malo mixa ,dajte nešto od nekih boljih stranih servera,zašto samo Art i narodna.,,[emoji6]
Envoyé de mon HUAWEI en utilisant Tapatalk
I mene interesuje, kako se poziva lista ako imam stalker adresu i MAC adresu?Prijatelju kako se sa ovim radi , pozdrav
Instaliraš stb emu pro apk na box ili android tv,... u settings : unesiš portal i mac adresu...reload...i to je to...I mene interesuje, kako se poziva lista ako imam stalker adresu i MAC adresu?
A jel mogu preko VLC da otvorim celu listu, recimo da unesem m3u link sa tog stalkera?Instaliraš stb emu pro apk na box ili android tv,... u settings : unesiš portal i mac adresu...reload...i to je to...
Ako imaš stalker m3u listu možeš komotno gledati na šta hočeš....A jel mogu preko VLC da otvorim celu listu, recimo da unesem m3u link sa tog stalkera?
Neces moci nista gledati i sto je bilo bilo je. Pojedinci ne znaju drzati jezik za zubima . I dok ti naucis više neces moci ništa s tim.
P.S. Zaboravio sam napisati : da ti to radilo.....imena na profila u stb mora ti biti: "dux ili alfa"...Instaliraš stb emu pro apk na box ili android tv,... u settings : unesiš portal i mac adresu...reload...i to je to...
Nisi to njemu napisao nego svima koji citaju. Kog više uostalom boli brigaP.S. Zaboravio sam napisati : da ti to radilo.....imena na profila u stb mora ti biti: "dux ili alfa"...