Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
To je to...hočeš informacije ali nedaješ...bravo....pravi forumaš - dux2....
P.S.SRETNO I TEBI.... I PAMET U GLAVU...:P
Cekaj ti hoces reci, ustvari to i govoriš.
Znaci ja dobijem info kako uci u panel od dva brata. Npr. I onda ja trebam kao ti tu informaciju dati vlasniku dva brata . Jer i on je na foruma kao i ostali. S tobom nije nesto uredu ako ti je to razmišljanje. Nisi na mom nivou. Zato zavrsavam ovu razmjenu mišljenja

Sta je sa ovima?
FORUM MEDIA-I-DRUZENJE.FORUMOTION.ME NE EXISTIERA?????

Cekaj ti hoces reci, ustvari to i govoriš.
Znaci ja dobijem info kako uci u panel od dva brata. Npr. I onda ja trebam kao ti tu informaciju dati vlasniku dva brata . Jer i on je na foruma kao i ostali. S tobom nije nesto uredu ako ti je to razmišljanje. Nisi na mom nivou. Zato zavrsavam ovu razmjenu mišljenja
Ha, ...."sa tobom nije nešta u redu...ti ni si moje nivo"....
Dux, jel si ti neki robot ?
Ko to javno objavluje tu info za ulaz u panela???? :facepalm:
Komedije neviđene...

Neces moci nista gledati i sto je bilo bilo je. Pojedinci ne znaju drzati jezik za zubima . I dok ti naucis više neces moci ništa s tim.
dyx i ti sto vise raspravljas snjima i reaugujes stvari idu sve gore i gore,necu davati liste neprimam pm poruke itdi onda sutra sve po starom niste mi jasni

Pozdrav majstori! Instalirao sam na android tv box stb emu pro i zamolio bih neku dobru "dušu" ako može da mi pošalje neku portal i mac adresu sa exyu kanalima. Unapred zahvaljujem.
odakle samo nicete ko gljive poslije kise i odmah daj ni jednog jedinog posta i daj ,hajde bar se mora priznati da ulazete trud da napravite nalog[DOUBLEPOST=1549285295][/DOUBLEPOST]
Ako može objašnjenje od nekog ko stvarno hoće da pomogne.
Samo da znate vi što mislite da sve znate, i vi ste se nekad ovako raspitivali dok niste naučili neke stvari.
nikad nije bilo tako nikad prvo se stekne povjerenje pa jedniostravni alati i vrijeme imate plajlist finder skinuti stavis opseg pustis uleti ti neka astra dream box i eto za pocetak liste milion nacina a vi odmah htjelii na gotovo nema to nigjdje niti ce biti ,meni netrazite vise liste na pm sto sam dijelio dijelio , imam preko 24gb foldera listi i preko 89 panela ulaz sad bih trebao ko taj dreambox da vam izbacim sve usere da zeznem ljude sto placaju i one sto gledaju te liste bez placanja ,da bih ispao faca i da me vi tapsete ,po ramenu ,

Последно уредено:
Daj bre, ovo nema nigde, raspravljate se oko deljenja listi i ko je šta koliko doprineo. Zar nismo ovde da pomognemo jedni drugima da gledamo ono što volimo... Da potraje koliko potraje. Ima ljudi koji se jave na pm, a da to javno ne kažu da su pomogli jer im nije stalo da se eksponiraju. Nije vam dovoljna jedna lista nego svi bi voleli da imaju 301 i da gledaju sve kanale u 4k. Mnogo smo postali pohlepni i za besplatnu list bi se raspravljali... A znate i sami da 90% tog sadržaja nećete gledati... Uživajte malo... Ovde smo jedni zbog drugih jer nas veže slična zanimacija ako tako mogu reći... ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom