Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja radim na stetu foruma,a sta vi radite?Ne mislim konkretno na tebe,ali mislim konkretno na KRALJA i slicne,koji posalju listu na pp i obavezno se ponizeni clan zahvaliti javno kako je dobio listu od kralja.Ja ne odmazem nikom,nego pokusavam da bude isti i KRALJ i onaj clan koji se tek uclani.Hakeri se bave stvarima velikim,a naci listu sa komandom koju ti neko dadne,i uz to trazis da te velicaju oni koji tu komandu neznaju,je zalosno.Sta je to lista?Jel vrijedno,pa da me neko velica ako ja zalijepim /stalker_portal/server/tools/m3u.php .Uskoro ce svi biti kraljevi ,svi koje zanima kako skinuti listu,pa ce se kraljevstvo rapasti svima ,pa ce se tek onda prepoznati ko je znalac a ko je dobio na tanjiru
Vjerovatno ima razlog zbog cega si ovo uradio tvoje licno pravo , nebi puno da pametujem ali zar nije bilo bolje da si clanovima kajgane podjelio pa nek ljudi bar malo iskoriste i okoriste se !

Vjerovatno ima razlog zbog cega si ovo uradio tvoje licno pravo , nebi puno da pametujem ali zar nije bilo bolje da si clanovima kajgane podjelio pa nek ljudi bar malo iskoriste i okoriste se !
Pa glup znaes sto e glup.Da podelese na PP na clenovi na koi im veruva pa stvarno ce napravese nesto pametno ili najpametno dosega od site.Ama :tapp: za nekolku dena ovoa ce bide bezkorisno isto i kako ovie listi postirani ovde.

http://iptv.clines.cc:80/get.php?username=5FEs41Jx0M&password=BV1dSYgDME&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 18.12.2017, Ističe: 18.12.2018, Trial: Ne, Status: Active
[DOUBLEPOST=1543180871][/DOUBLEPOST]
http://portal.geniptv.com:8080/get.php?username=JG73Qf33BB&password=qLVsOCW1fD&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 13.01.2018, Ističe: 15.01.2019, Trial: Ne, Status: Active

Ja radim na stetu foruma,a sta vi radite?Ne mislim konkretno na tebe,ali mislim konkretno na KRALJA i slicne,koji posalju listu na pp i obavezno se ponizeni clan zahvaliti javno kako je dobio listu od kralja.Ja ne odmazem nikom,nego pokusavam da bude isti i KRALJ i onaj clan koji se tek uclani.Hakeri se bave stvarima velikim,a naci listu sa komandom koju ti neko dadne,i uz to trazis da te velicaju oni koji tu komandu neznaju,je zalosno.Sta je to lista?Jel vrijedno,pa da me neko velica ako ja zalijepim /stalker_portal/server/tools/m3u.php .Uskoro ce svi biti kraljevi ,svi koje zanima kako skinuti listu,pa ce se kraljevstvo rapasti svima ,pa ce se tek onda prepoznati ko je znalac a ko je dobio na tanjiru
Stobom decko nesto ne stima si ti bolestan ili sta dodem sa feste i vidi pizdarije ovdje hahhahaahha,sta ti valjas gluposti hehehhe

Последно уредено:

▀█ IPTV Links | US-AR-VOD-SPORT & Europe | PREMIUM Channels (26-11) VIP █▀

▪◆(BIG) IPTV Servers With [MiX WORLDWIDE] Channels (26-11-2018) UPDATED◆▪

New iptv+ exyu +uk+us+lat+turk+in+pk+ex+alb+fr+it de sp nl pt ru pl ro+bein 26-11-2018

IPTV-2018.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom