Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Adnan00132
Машко, 23 pogledaj pm
Zoki.si
Машко, 35 pogledaj pm

Последно уредено:
Brkas pojmove ili si nepismen skroz.
Hakeri su osobe koje odlično poznaju računala, softver i hardver
panelrazarac i razarac nekog sajta itd se nazivaju hakerima,koliko ja znam.Ti npr razaras panel neko neki sajt,i da obje vijesti budu objavljene na vijestima, i TI i onaj koji je razbio stranicu pentagona ste HAKERI....Razlika izmedju vas je samo sto hakeri imaju znanje za razliku od vas koji ste vase sposobnosti dobili od nekog turka ili arapa....tako da moja lista koju SAM nadjem,svojim znanjem,je vrednija od tvoje koju nadjes pomocu znanja koje potice od nekog turka....

abe da vi kazam samo!!! vie panel dux i site ste ja pogresile temava.. i mislam deka treba site da se lecite hahahah[DOUBLEPOST=1543163028][/DOUBLEPOST]ajde kojima nekoj nekoja lista sto ne e objavena neka pusta na pm? tnh

Ima tog jos tj. koliko volis ;) mozes sa brojevima na dole ;)

ili u okviru tvojih brojeva ;) sa nulom

ili sa brojevima na gore ;)

itd..... ;)

Pozdav

Pitanje za Sotu zasto stavljas skripu za pracenje ip podataka i jel krades nesto :D tako i ostali rade .Ljudi stavite addons noscript videcete sami :icon_mrgr::angel::icon_mrgr:

ako tko koga hoce tj pratiti u biti on sazna samo njegovu trenutnu ip adresu dok je lokacija netocna barem u nasim krajevima... to se zove npr ip logger i salje se u obliku linka...

❤ IPTV [PREMIUM] Fast Channels [WORLDWIDE] Updated [25-11-2018] (FREE) ❤

◣ PREMIUM IPTV Playlists For [ SmartTV - PC & Android ] UPDATED 25-11-2018 ◥

VIP IPTV Channels List 25-11 IPtv NEW FRESH List VIP IPTV [ No-Stop]

BIG IPTV ( 26 SERVER LINKS ) ALL CHANNELS WorldWide + SPORT + VOD + MIX 25-11-2018

2-123.gif
2-123.gif
2-123.gif
2-123.gif

36_1_55.gif
36_1_55.gif
36_1_55.gif
36_1_55.gif

imena turska molim da mi ko pošalje na pp , i unaprijed zahvaljujem onome ko mi pošalje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom