Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://xxxcccccc/panel_api.php?username=xxxxx&password=xxxxxx&type=m3umozel neko da mi objasni kako da pogledam do kojeg datuma lista traje
hvala mnogo
Lista traje dok je ne postaviš javno ili dok te gazda neskuzimozel neko da mi objasni kako da pogledam do kojeg datuma lista traje
hvala mnogo
downlodiraj url checker (program) I paste link pa provjeri.mozel neko da mi objasni kako da pogledam do kojeg datuma lista traje
hvala mnogo
Ili ako taj user prestane da plaća mesečnoLista traje dok je ne postaviš javno ili dok te gazda neskuzi
Pa i meni se desava sa tom listom isto.Imam ih nekoliko,ali vise mi ne rade nego sto rade.Nesto ima tu,ali to znaju oni koji su vise upuceni u to od mene.Ja ne znam sta je u pitanju.PozzzDiogen nikako da nadjem da mi radi,ima neke geo blokade ni jedna već duže mi ne radi pa sam razdelio a lista je.Kako naći koja radi konkretno Srbija?sem isprobavanja istih.
и јас тоа прашувам подолго време,ама другаричињава "уходани" си се и не покажуваат...![]()
@toma58, probaj nekim VPN-om naci zemlju u kojoj ta lista koju imas radi, imaju geoblok. Ako ne uspijes javi mi na PP gdje zivis pa cu ja probati potraziti listu koja radi u tvojoj regiji.Pa i meni se desava sa tom listom isto.Imam ih nekoliko,ali vise mi ne rade nego sto rade.Nesto ima tu,ali to znaju oni koji su vise upuceni u to od mene.Ja ne znam sta je u pitanju.Pozzz
kljuki mozda ni onda nece raditi dugo...@toma58, probaj nekim VPN-om naci zemlju u kojoj ta lista koju imas radi, imaju geoblok. Ako ne uspijes javi mi na PP gdje zivis pa cu ja probati potraziti listu koja radi u tvojoj regiji.