Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Многу на стручно ниво сте кренале муабетот тука. За лаик ко мене, шо треба да направам за да можам да ги гледам каналиве?
и јас тоа прашувам подолго време,ама другаричињава "уходани" си се и не покажуваат... :D

[/QUOTE]]Gledajte zdravu hranu . Kontaktirajte gazdu i kupite listu, a vjezbajte skeniranje na drugima dok ne naucite.
Najpošteniji i jedna od boljih lista. Sta da vam kazem. To je savjet mene i mojih prijatelja inace najjacih hakera sto se tice iptv[/QUOTE]
na vukyu6vv@gmail.com javi ime vlasnika zdrave hrane i kontakt sanjim HVALA

dobro sam i tacno rekao.mozda se covjek smiluje pa udijeli sirotinji.daleko od toga sve rade ko suza.odavno vicem da mi je muzicka zelja zdrava hrana ali niko da mi ju ispuni. dok sam imao dva brata vidio sam neke filmske kanale gde je pisalo zdrava hrana.radi toga sam ju pozelio da vidim sta konkretno i kopletno ima ta lista.

Последно уредено:
dobro sam i tacno rekao.mozda se covjek smiluje pa udijeli sirotinji.daleko od toga sve rade ko suza.odavno vicem da mi je muzicka zelja zdrava hrana ali niko da mi ju ispuni. dok sam imao dva brata vidio sam neke filmske kanale gde je pisalo zdrava hrana.radi toga sam ju pozelio da vidim sta konkretno i kopletno ima ta lista.
pa ti si pocteni covek zasto ne zatrazis test ot te vlasnika pa da vidis kako ide.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom