Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
]Gledajte zdravu hranu . Kontaktirajte gazdu i kupite listu, a vjezbajte skeniranje na drugima dok ne naucite.
Najpošteniji i jedna od boljih lista. Sta da vam kazem. To je savjet mene i mojih prijatelja inace najjacih hakera sto se tice iptv[/QUOTE]
na vukyu6vv@gmail.com javi ime vlasnika zdrave hrane i kontakt sanjim HVALA[/QUOTE]
sasodaniel tu je na forumu pod tim nikom, covjek je ok Al bas da ce ti dati besplatno neznam

Ma ti si genije - kako napraviti biznis bez ikakvog znanja ,od ničega. Odeš na forume i žicaš liste koje poslije prodaješ. Genijalno :D
Ti cim znas da budes toliko ljubomoran na drugima zasto ne kopiras i njihove genijalnoste da postanes neko i nesto, a ti dodjes u forum samo da im dajes nesto drugima jeli?:D Ti tu uopste ne uzimas nista, sve ti imas, daj mi se ne pravi kreativac tu, nisi nitko i nista. nemas ni 5 liste koji si ih sam nasao..boli me kurac za tebe i za drugima poput tebe

mnD.gif

]Gledajte zdravu hranu . Kontaktirajte gazdu i kupite listu, a vjezbajte skeniranje na drugima dok ne naucite.
Najpošteniji i jedna od boljih lista. Sta da vam kazem. To je savjet mene i mojih prijatelja inace najjacih hakera sto se tice iptv[/QUOTE]
na vukyu6vv@gmail.com javi ime vlasnika zdrave hrane i kontakt sanjim HVALA[/QUOTE]
--------------------
neslazem se...
vrh je diogen...a ostali kako ko za njim...

Diogen nikako da nadjem da mi radi,ima neke geo blokade ni jedna već duže mi ne radi pa sam razdelio a lista je (y).Kako naći koja radi konkretno Srbija?sem isprobavanja istih.

Diogen nikako da nadjem da mi radi,ima neke geo blokade ni jedna već duže mi ne radi pa sam razdelio a lista je (y).Kako naći koja radi konkretno Srbija?sem isprobavanja istih.
----------
sad ce ti se javiti dosta njih sa slikama kako oni imaju...mozda ti objasne...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom