Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze dovoljno sam dao free, izvini ali svi su zloupotrebale moju listu tu , a ja opet ne gasim listusalji jednu meni drug,ne mora 20
zamolio sam te i pre par dana na PM ali ti nikako da posaljes
pozdrav!
ma zezaju te, i ti bi takav 100 evraAa jas samo go napisav domainot a listata izleze cela,pff kako toa e mozno
http://trojan-2.ddns.net:8060/live/cobra/evoglia/1794.ts
Druze dovoljno sam dao free, izvini ali svi su zloupotrebale moju listu tu , a ja opet ne gasim listu
Bravo Enocoreli, dao si mi ovu listu pod drugom starom nickom , dobio si moju listu, a nakon toga otvorio si nov profil i odma postavio tu listu koju si mi dao, da zive forumasi kao sta si ti, vama ne smije covek nista dati
Pogresiv drugar, moja greska, vo red eDrugar normalen li si ti?
to ti je internacionala vlasnik toga nekog osijekaПрашав во соодветната тема ама ќе прашам и тука. Дали некој знае некаков Bulid за Kodi на Android телевјзор ?
Ми треба директнк да го инсталирам а не преку USB или хард диск да ставам инсталации.
Знам Осјек постои пробав еден линк ама кога влегувам инстал зип фајл е празно.
Ако знае некој добар што има све подесено, и за гледање филмови и за телевизија. Немам време за многу замарање да инсталирам секој адон посебно.