Ako imas listu sa Unlimited expire i max connections = 0 placam ti svaki mesec. Koliko zelis?Date of expiry: 10/16/2018
Active connections= 0
Max connections = 0
takvih 189 lista sve unlimited
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas listu sa Unlimited expire i max connections = 0 placam ti svaki mesec. Koliko zelis?Date of expiry: 10/16/2018
Active connections= 0
Max connections = 0
takvih 189 lista sve unlimited
vrhunska lista intere
Прегледај го приврзокот 191880
pa to je portal.geniptv.com:8080? ili?mnogi strani retrimeri su su bolji od nasih sa dosta full hd kanala
![]()
![]()
a ti laprdaj koliko hoces ides na ignore![]()
Bravo Enocoreli, dao si mi ovu listu pod drugom starom nickom , dobio si moju listu, a nakon toga otvorio si nov profil i odma postavio tu listu koju si mi dao, da zive forumasi kao sta si ti, vama ne smije covek nista dati
...Листата самиот си ја постави јавно....Bravo Enocoreli, dao si mi ovu listu pod drugom starom nickom , dobio si moju listu, a nakon toga otvorio si nov profil i odma postavio tu listu koju si mi dao, da zive forumasi kao sta si ti, vama ne smije covek nista dati
Aa jas samo go napisav domainot a listata izleze cela,pff kako toa e mozno...Листата самиот си ја постави јавно....
P.S.
Кликни врз црвеното и еве ја листата:
Ako neko ima ovaj server sa vise konekcije http://trojan-2.ddns.net:8060 ( moram da spomenujem da imam sve kanale samo sto ponekad mi fale specijalne kanale, a ovaj server ima italijanski kanali na full hd) dajem mu sve sta god zeli.
Почетник си! Ти се простува..(нема љутиш)Aa jas samo go napisav domainot a listata izleze cela,pff kako toa e mozno
#EXTINF:-1,1Hd Makedonija TvJel moze neko da mi posalje strim za makedonsku 1 TV. Dobra televizija
Hvala unapred
AJde ako neko ima sky it full hd u jednoj iptv liste sa vise konekcije saljem mu za uzvrat 20 liste