Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ima netko neku ex-yu listu koja ima realno odvojene filmske i dokumentarne kanale posebno sa hr ili bih titlovima i posebno sa srpskim? mypanel, geniptv, clientportal, oni svi imaju mjesano jedno piše a titlovi drugačiji?[DOUBLEPOST=1528468467][/DOUBLEPOST]
mnogi strani retrimeri su su bolji od nasih sa dosta full hd kanala
Sport_Klub_1_FHD_VIP_ex-_Yu_-_VLC_media_player_2018-06-07_15.00.2.png

Max_Select_1_HD_VIP_ex-_Yu_-_VLC_media_player_2018-06-07_15.01.13.png

a ti laprdaj koliko hoces ides na ignore :ајнапиво::ајнапиво:
pa to je portal.geniptv.com:8080? ili?

Последно уредено:
Bravo Enocoreli, dao si mi ovu listu pod drugom starom nickom , dobio si moju listu, a nakon toga otvorio si nov profil i odma postavio tu listu koju si mi dao, da zive forumasi kao sta si ti, vama ne smije covek nista dati
...Листата самиот си ја постави јавно....

P.S.
Кликни врз црвеното и еве ја листата:
Ako neko ima ovaj server sa vise konekcije http://trojan-2.ddns.net:8060 ( moram da spomenujem da imam sve kanale samo sto ponekad mi fale specijalne kanale, a ovaj server ima italijanski kanali na full hd) dajem mu sve sta god zeli.

...Листата самиот си ја постави јавно....

P.S.
Кликни врз црвеното и еве ја листата:
Ako neko ima ovaj server sa vise konekcije http://trojan-2.ddns.net:8060 ( moram da spomenujem da imam sve kanale samo sto ponekad mi fale specijalne kanale, a ovaj server ima italijanski kanali na full hd) dajem mu sve sta god zeli.
Aa jas samo go napisav domainot a listata izleze cela,pff kako toa e mozno

Jel moze neko da mi posalje strim za makedonsku 1 TV. Dobra televizija
Hvala unapred

Pozdrav forumasi jel ima neko liniju za ccam za astru 19.2
CanalSat France, hvala

AJde ako neko ima sky it full hd u jednoj iptv liste sa vise konekcije saljem mu za uzvrat 20 liste

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom