Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

Free IP TV 7000 CH beIN Max World Cup-SPORTS-MOV-BeoutQ-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES

Download

Druze dovoljno sam dao free, izvini ali svi su zloupotrebale moju listu tu , a ja opet ne gasim listu

drug, pisao sam ti na PP o cemu se radi i da mi je potrebna znas zbog cega i ne bi je zlouptrebljavao jer mi je stvarno potrebna,ali razumem i tebe,nema veze,ziv bio!!!

IPMAGTV (FR+AR+USA+ITA+SPORT):
Download Link :

Kad vec vidim svoje liste po ovakvim forumima, zasto vam ne dati prijedlog kad vam se vec svidja :D 80 eura 1godina i uzivate koliko hocete inace vlasnik TvBezGranica :D
viber : +387603428445 ( 00387603428445 )

Ajde ako neko ima italijanski paket na full hd placam mu svaki mesec, italijani ne daju restream, treba mi jedna lista sa 50 konekcije i sa unlimited expired, placam 200 evra svaki mesec za 50 konekcije[DOUBLEPOST=1528548890][/DOUBLEPOST]Kako je moguce niti da placam ne mogu da nadjem listu

Последно уредено:
@kljuki druze VELIKO ti HVALA na listi,predobra lista!

sve najbolje!!!

Прашав во соодветната тема ама ќе прашам и тука. Дали некој знае некаков Bulid за Kodi на Android телевјзор ?

Ми треба директнк да го инсталирам а не преку USB или хард диск да ставам инсталации.

Знам Осјек постои пробав еден линк ама кога влегувам инстал зип фајл е празно.

Ако знае некој добар што има све подесено, и за гледање филмови и за телевизија. Немам време за многу замарање да инсталирам секој адон посебно.

Ima nekoj albanski tv list stabilna. Ako ima moze pomos?

Прашав во соодветната тема ама ќе прашам и тука. Дали некој знае некаков Bulid за Kodi на Android телевјзор ?

Ми треба директнк да го инсталирам а не преку USB или хард диск да ставам инсталации.

Знам Осјек постои пробав еден линк ама кога влегувам инстал зип фајл е празно.

Ако знае некој добар што има све подесено, и за гледање филмови и за телевизија. Немам време за многу замарање да инсталирам секој адон посебно.
to ti je internacionala vlasnik toga nekog osijeka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom