- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Onda si samo zamisljaj kako lijepo izgledajuHvala, ne treba.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Onda si samo zamisljaj kako lijepo izgledajuHvala, ne treba.
otpilio za listu kad sam pitao.Ne razumijem, šta sam te skinuo..
To ti mene hvališ kako nisam budalaotpilio za listu kad sam pitao.
sta si takav druze, pošalji muOnda si samo zamisljaj kako lijepo izgledaju![]()
nema veze ja se zabavljamKakvi igrači svaka čast,ovde se ne zna ko pije ko plaća.![]()
Objavi mu ja javnoOdvojite malo vremena i pažljivo pročitajte moj post.
Situacija je sljedeća, naime dobio sam solidnu listu sa jednom konekcijom, ali problem je što tast u svojoj dnevnoj gleda history i one što kuju mačeve i sjekire, a ja moram sa ženom gledati 24 Kitchen i odvratnog Jamie Olivera u drugoj sobi, ali to ne funkcionira, jedna konekcija i dva TV-a, da ne idem u detalje. Ali da situacija bude još gora, vlasnik liste, nepoznati junak, je produžio pretplatu za još jedan mjesec, ali da situacija bude još gora, nije mu dovoljno bilo da uplati listu, nego je još i gleda, bezobraznik mi guši konekciju.
Draga kajgana što m je činiti?
kad uzimas od svakog. imaš tu na forumu gazdu od zdrave hrane. poštenjačina a i lista mu superOdvojite malo vremena i pažljivo pročitajte moj post.
Situacija je sljedeća, naime dobio sam solidnu listu sa jednom konekcijom, ali problem je što tast u svojoj dnevnoj gleda history i one što kuju mačeve i sjekire, a ja moram sa ženom gledati 24 Kitchen i odvratnog Jamie Olivera u drugoj sobi, ali to ne funkcionira, jedna konekcija i dva TV-a, da ne idem u detalje. Ali da situacija bude još gora, vlasnik liste, nepoznati junak, je produžio pretplatu za još jedan mjesec, ali da situacija bude još gora, nije mu dovoljno bilo da uplati listu, nego je još i gleda, bezobraznik mi guši konekciju.
Draga kajgana što m je činiti?
zokiniko je dobio daš panelrazaraču,ostajem ja i još dva-tripanel imaš koju za mene?
ako cemo iskreno ovdje mozda 5 ljudi nema sta gledat.
mene si zaboravio ali meni netreba ehehehhzokiniko je dobio daš panelrazaraču,ostajem ja i još dva-tri
zaboravio sam na dux-a
Jesi ti ovaj majstorpanel imaš koju za mene?
ako cemo iskreno ovdje mozda 5 ljudi nema sta gledat.
tacno drug zapinju za nogeUvek me mimoidju te najbolje liste jbg, ma i nema veze ima ovih stranih kao u prici.