- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
da i toga baniramo aaaaAko sam dobro shvatio, taj darkob koji je malopre plakao za listu je vlasnik nekog panela.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da i toga baniramo aaaaAko sam dobro shvatio, taj darkob koji je malopre plakao za listu je vlasnik nekog panela.
E ti si pravi primjer zašto ne treba slati liste svakom ko zakuka. Samo reci koja je tvoja, da vidim dijelim li je.jbg zokiniko mi poslao i dobio nazad jednu od 50 a vi škrtarite i drugi put kad pitam
meni ljepse zvuci 50 puta 1jbg zokiniko mi poslao i dobio nazad jednu od 50 a vi škrtarite i drugi put kad pitam
bitka na neretvaE ti si pravi primjer zašto ne treba slati liste svakom ko zakuka. Samo reci koja je tvoja, da vidim dijelim li je.
Ovo ti je prava fora,ja kad sam vidio da tražiš listu bilo mi žao što ti ne mogu pomoćijbg zokiniko mi poslao i dobio nazad jednu od 50 a vi škrtarite i drugi put kad pitam
ha ha pa ti nedjeliš ništa. da me to pitao zoki ili panelrazarac ajd ali ti. nasmijavas me.Ako sam dobro shvatio, taj darkob koji je malopre plakao za listu je vlasnik nekog panela.
ko staOvo ti je prava fora,ja kad sam vidio da tražiš listu bilo mi žao što ti ne mogu pomoći![]()
Otišla je u prave ruke,nema zokiniko šta gledatimeni ljepse zvuci 50 puta 1
nego 1 puta 50
[DOUBLEPOST=1521491790][/DOUBLEPOST]
bitka na neretva![]()
ko sta![]()
Ja sam gledao bitku na Neretvi,dobar filmKakva je ta bitka? Jeli to neka dobra lista?
odlicna najbollja videoteka lista na top 4 mjestu od domacihKakva je ta bitka? Jeli to neka dobra lista?
Uvek me mimoidju te najbolje liste jbg, ma i nema veze ima ovih stranih kao u prici.odlicna najbollja videoteka lista na top 4 mjestu od domacih
Mislev da ne pisuvam, ocigledno ne znaes zosto e baniran (po vtor pat.).da i toga baniramo aaaa![]()
i nema bas ja mu 2 danas poslao sad ima 3Otišla je u prave ruke,nema zokiniko šta gledati![]()
pa nisi nikad pitao za njihUvek me mimoidju te najbolje liste jbg, ma i nema veze ima ovih stranih kao u prici.
hahaha..neko tri,a neko nijednui nema bas ja mu 2 danas poslao sad ima 3[DOUBLEPOST=1521492885][/DOUBLEPOST]
pa nisi nikad pitao za njih![]()
A na koga te to podsjećaMislev da ne pisuvam, ocigledno ne znaes zosto e baniran (po vtor pat.).
Ima prijava za nacionalisticki ispad preku poraka.
Vo porakata nesto vo ovoj stil "sta ces ti hrvat na srpski forum". Ovoj go prijavi.
Nikoj ne e kriv sto e Makedonec, Srbin, Bosnjak, Hrvat ...
Site sme vozrasni so svoi ubeduvanja, ne e vkusen toj nacin, a site ne se nacionalisti.
Poradi toa e baniran, a ne za 100-te vicovi.
Neka go ima i celo svetsko znaenje toa e relativna rabota sto se uci, no odnesuvanjeto ...