poslao sam ti ja dabudes u miru. hehe.popravio![]()
jedino ako nemas vec tu.[DOUBLEPOST=1521497115][/DOUBLEPOST]
eto i tebi jedna. a mozda i ti imaš tu...... hehemene si zaboravio ali meni netreba ehehehh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
poslao sam ti ja dabudes u miru. hehe.popravio![]()
eto i tebi jedna. a mozda i ti imaš tu...... hehemene si zaboravio ali meni netreba ehehehh
dobar si drug i ja sam oko dvadeset kad bi ovako svaki dan mnogi bi propalipodijeljeno danas,76 listi ,listi na hiljade ,puno listi a ljudi pravih malo
![]()
hvala duxposlao sam ti ja dabudes u miru. hehe.
eto i tebi jedna. a mozda i ti imaš tu...... hehe
Zahvaljujući vama trojici(panel,zoki)imam šta gledatiposlao sam ti ja dabudes u miru. hehe.
eto i tebi jedna. a mozda i ti imaš tu...... hehe
Baš si bešćutan, he he, moguće da si me krivo shvatio ili sam sad ja tebe, ali listu nisam kupio vec mi ju je podario kolega sa foruma, radi se o bitki. Ima sam kratak period i zdravu stoji ju je dao sasodaniel, puno konekcija ali kratkog roka, super lista nema stakad uzimas od svakog. imaš tu na forumu gazdu od zdrave hrane. poštenjačina a i lista mu super
jesi to ti na slici?Baš si bešćutan, he he, moguće da si me krivo shvatio ili sam sad ja tebe, ali listu nisam kupio vec mi ju je podario kolega sa foruma, radi se o bitki. Ima sam kratak period i zdravu stoji ju je dao sasodaniel, puno konekcija ali kratkog roka, super lista nema sta
Između ostalog, da, perke?jesi to ti na slici?
imam i ja jednog takvog malca. ajd sad sam legao vec. poslat cu ti sutra nesto. pozz.Između ostalog, da, perke?
http://80.77.157.29:4098/udp/225.11.12.15:1234?token=988cfde761dce92743856f995d147f24