- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Da ti budem iskren draze mi da nekom poklonim nego da mu prodam.Meni je to hobi i tako se odnosim poput ribicije hahahha.ma treba i da prodas nesto tada sve ti se izplati.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ti budem iskren draze mi da nekom poklonim nego da mu prodam.Meni je to hobi i tako se odnosim poput ribicije hahahha.ma treba i da prodas nesto tada sve ti se izplati.![]()
Ne kolega, Cs i c linije se koriste putem uređaja dreambox i sl. dakle, satelitski uređaji su u pitanjuImam pitanje... C linije i nisam puno citao o tome video sam nesto CS, da li neko moze da mi kaze o tome, tacnije interesuje me da li se to moze upucati u smart i gledati?
Hvala kolega....nista ja cu ostati pri iptv listama...Ne kolega, Cs i c linije se koriste putem uređaja dreambox i sl. dakle, satelitski uređaji su u pitanju
Da ama ti radat samo ovi dva kanala KINO TV ne ti radi.
nabroj 4 liste u kojima ima oyo tv[DOUBLEPOST=1518286392][/DOUBLEPOST]a u kojoj još ima max oscar osim u art?Oyo u svakoj trecoj listi... Nista posebno...[DOUBLEPOST=1518285932][/DOUBLEPOST]
Hvala kolega....nista ja cu ostati pri iptv listama...![]()
Dobro aj sad da vidimo dali ti radi Cinestar Primiere 1Ovaj Kino TV?
Прегледај го приврзокот 185442
Како се вика програмава/ апликацијава ?Ovaj Kino TV?
Прегледај го приврзокот 185442