pisao si gospodinu na PM nije ti odgovorio i sta sad hoces od njega javno izvinjenje il nesta drugo zokiniko ignore ovakveZokiniko,da li možda nisi vidio PM od mene ili ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pisao si gospodinu na PM nije ti odgovorio i sta sad hoces od njega javno izvinjenje il nesta drugo zokiniko ignore ovakveZokiniko,da li možda nisi vidio PM od mene ili ....
ja imam...nema ni portal gen[DOUBLEPOST=1518291230][/DOUBLEPOST]samo zdrava od nabrojanih
Imam pitanje... C linije i nisam puno citao o tome video sam nesto CS, da li neko moze da mi kaze o tome, tacnije interesuje me da li se to moze upucati u smart i gledati?
Sta ces gledati sada ce izbaciti slike nove pa ces videti rezultatPočinje finale u futsalu Španija-Portugal , gasi forum.
ja imam bitku tacno godinu dana i to besplatno poklonio mi vlasnik servera i mogu reci da je daleko najbolja lista za nas sa prostora ex yu a i vlasnik je veliki gospodin jer neznamo se a dao mi listu godinu dana bez jednog eura hvala za listu iako niko nece vjerovati da je ovo istina hvala jos jednom za bitku godinu dana sam je gledao i nikad nije bilo stopanja kao na drugim serveri ma a imam liste sa mogo servera sa ex yu kanalima bitka je najbolja listanema ni portal gen[DOUBLEPOST=1518291230][/DOUBLEPOST]samo zdrava od nabrojanih
Dobra je lista to niko ne spori videoteka mu fenomenalna titlovi velikija imam bitku tacno godinu dana i to besplatno poklonio mi vlasnik servera i mogu reci da je daleko najbolja lista za nas sa prostora ex yu a i vlasnik je veliki gospodin jer neznamo se a dao mi listu godinu dana bez jednog eura hvala za listu iako niko nece vjerovati da je ovo istina hvala jos jednom za bitku godinu dana sam je gledao i nikad nije bilo stopanja kao na drugim serveri ma a imam liste sa mogo servera sa ex yu kanalima bitka je najbolja lista
Ne e dobro eset ripnuva odma jas ne bi go koristel skenerov.
nista nije otislo u zaborav sto b otislo svako je dobio razlicitog usera jos ih ima 3367[DOUBLEPOST=1518295532][/DOUBLEPOST]streamer.bestibz, ludzbunjennormalan, portal.geniptv, e sad mislim da i zdrava hrana ima davno sam je imao[DOUBLEPOST=1518288413][/DOUBLEPOST]
druže pa što se mi patimo ondak da skeniramo... samo se pitam, mada istina, cim si objavio myiptvpanel odmah sevaju liste i odoše u zaborav....
slazem se ,ima tu i proxy tv ,fast tv ,rade superja imam bitku tacno godinu dana i to besplatno poklonio mi vlasnik servera i mogu reci da je daleko najbolja lista za nas sa prostora ex yu a i vlasnik je veliki gospodin jer neznamo se a dao mi listu godinu dana bez jednog eura hvala za listu iako niko nece vjerovati da je ovo istina hvala jos jednom za bitku godinu dana sam je gledao i nikad nije bilo stopanja kao na drugim serveri ma a imam liste sa mogo servera sa ex yu kanalima bitka je najbolja lista
nije istina. to ili prodajes bitku ili lazes bezveze. kako znas da je najbolja? cak i da govoriš istinu. nisi imao druge da to znas. ali nema veze. svako ima pravo na mišljenje.ja imam bitku tacno godinu dana i to besplatno poklonio mi vlasnik servera i mogu reci da je daleko najbolja lista za nas sa prostora ex yu a i vlasnik je veliki gospodin jer neznamo se a dao mi listu godinu dana bez jednog eura hvala za listu iako niko nece vjerovati da je ovo istina hvala jos jednom za bitku godinu dana sam je gledao i nikad nije bilo stopanja kao na drugim serveri ma a imam liste sa mogo servera sa ex yu kanalima bitka je najbolja lista
ja koliko vidim netrebahttp://mypanel.tv:8080 ako neko planira da skenira treba proxy, blokiraju![]()