Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma ne brini nema greske sve je ok .. ja se ne sekiram ;) rekao sam ne jednom svako sebi moze da priusti 6-8€ mjesecno pa da si kupi listu a zasigurno svi ovdje imaju sta da gledaju dal kablovska ili neka druga opcija ... ovo nek vam bude razonoda al nikako da se to tako shvati ;)

Kutija cigara u DE kosta od 6€ pa na dalje eto... ;)

Dodajem

Na lajgani ima dosta lista koje rade jos od prosle godine to sam napomenuo neki Dan itd ... danas sam isto naletio na kafic listu koja radi od 03.2017g i na mnoge druge ali NE na kajgani... ko se potrudi moze more lista da nadje bez skeniranja ziva istina i naravno liste rade super

Pozdrav
Pa ne moze svako, nismo svi u DE ovde velika vecina radi za 8-10€ po ceo dan.

Pozz.

Постојано се повторува истото прашање. Јас знам како но немам ниту намера ниту воља едно исто да го повторувам.
Ако се сеќаваш баравме проширување на темава. Не е истата проблематика од 2010 година од кога е отворена темава.
Не може се да биде во една единствена тема, времето ја гази темава. Кој е тој што ќе чита 2800 страници, а се е објаснето многу пати.
За ова си во право. Мислам треба оваа да се затвори/избрише и да се отвори иста нова но на прва страна да има објаснето нешто околу стримовите, скенирање некој почетни работи и друго плус со нова тема ќе е полесно за модераторите да ставаат се во ред. Но сепак треба сите одговорни модератори да се согласат на ова.

Prica se da je cuveni "dsuki196" banovan na Zajebancija forumu
Jel to istina?

Последно уредено од модератор:
Pa ne moze svako, nismo svi u DE ovde velika vecina radi za 8-10€ po ceo dan.

Pozz.
Naravno ... znam ja sve kako je dole da ne idem u detalje sve mi je jasno kao Dan .... ali.. ima i onih koji zarade taj krvavi novac tog dana i potrose ga isti Dan navecer u gostioni na pice itd... ne kazem da svako to radi ali ima ih bas dosta i naravno tu su najnoviji telefoni itd...

Pozdrav
Ovim putem da se javno zahvalim na ukazanom poverenju...hvala Jos jednom...pozdrav...

Imas jos jednu pogledaj Pm ;)

Pozdrav

Naravno ... znam ja sve kako je dole da ne idem u detalje sve mi je jasno kao Dan .... ali.. ima i onih koji zarade taj krvavi novac tog dana i potrose ga isti Dan navecer u gostioni na pice itd... ne kazem da svako to radi ali ima ih bas dosta i naravno tu su najnoviji telefoni itd...

Pozdrav

Imas jos jednu pogledaj Pm ;)

Pozdrav
sta reci,jos jednom se zahvaljujem na ukazanom poverenju...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom