Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sota legendo moze li jedna lista vidim da si sirokogrudan pa ako moze jednu da doturis?
Pozdrav i svako dobro

I sam sam je trazio Sota ali nestize ,posto jos ucim da ih nadjem a i pomoc u tom pogledu je inace slaba sto rece i Ilija88.Ako ne das ne das Hvala bice....:sleep:

Ma ne brini nema greske sve je ok .. ja se ne sekiram ;) rekao sam ne jednom svako sebi moze da priusti 6-8€ mjesecno pa da si kupi listu a zasigurno svi ovdje imaju sta da gledaju dal kablovska ili neka druga opcija ... ovo nek vam bude razonoda al nikako da se to tako shvati ;)

Kutija cigara u DE kosta od 6€ pa na dalje eto... ;)

Dodajem

Na lajgani ima dosta lista koje rade jos od prosle godine to sam napomenuo neki Dan itd ... danas sam isto naletio na kafic listu koja radi od 03.2017g i na mnoge druge ali NE na kajgani... ko se potrudi moze more lista da nadje bez skeniranja ziva istina i naravno liste rade super

Pozdrav
potpuno si u pravu za liste..[DOUBLEPOST=1517343643][/DOUBLEPOST]
Ja sam ti zelio par puta poslati listu pa i sad al vidim da si blokirao Pm? Iskreno mislim da je bilo do sad 3 puta samo sto nisam javno pisao odblokiraj Pm sta znam reko sam ces ali nisi

Pozdrav
de mwni liatic :)))

Ne mora niko od vas da mi salje na Pm hvala ... svi smo mi ljudi a liste su bas prolazne e sad kad bi bili jos bolji ljudi bez da se neko nadje prozvan jer NE omalovazavam nikog bilo bi jos vise lista hvala bogu ima se ... al na osnovu nekih mojih istrazivanja zadnjih par dana sve mi je i vise nego jasno o tom su par ljudi obavjesteni koji su meni jako bliski zato ko nije nek pogleda na svoj Skype ... u pitanju su neke stvari koje nisu za siru javnost a izaslo je u javnost kojim putem nebitno.. danas covjek tesko da nekome moze vjerovat al ok valjda tako mora biti ako uzmemo u obzir liste itd....

Pozdravljam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom