Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ma mozda nisi stigao na red cekaj valjda ce biti ( i ja ucim /citam pitam tazim vljada ce mo nesto naucitI sam sam je trazio Sota ali nestize ,posto jos ucim da ih nadjem a i pomoc u tom pogledu je inace slaba sto rece i Ilija88.Ako ne das ne das Hvala bice....![]()
I ja,sam vas pitao,ali niste mi poslali.pozMislim da sam svima poslao
Pozdrav
potpuno si u pravu za liste..[DOUBLEPOST=1517343643][/DOUBLEPOST]Ma ne brini nema greske sve je ok .. ja se ne sekiramrekao sam ne jednom svako sebi moze da priusti 6-8€ mjesecno pa da si kupi listu a zasigurno svi ovdje imaju sta da gledaju dal kablovska ili neka druga opcija ... ovo nek vam bude razonoda al nikako da se to tako shvati
Kutija cigara u DE kosta od 6€ pa na dalje eto...
Dodajem
Na lajgani ima dosta lista koje rade jos od prosle godine to sam napomenuo neki Dan itd ... danas sam isto naletio na kafic listu koja radi od 03.2017g i na mnoge druge ali NE na kajgani... ko se potrudi moze more lista da nadje bez skeniranja ziva istina i naravno liste rade super
Pozdrav
de mwni liaticJa sam ti zelio par puta poslati listu pa i sad al vidim da si blokirao Pm? Iskreno mislim da je bilo do sad 3 puta samo sto nisam javno pisao odblokiraj Pm sta znam reko sam ces ali nisi
Pozdrav
Kako nisi meni poslaoMislim da sam svima poslao
Pozdrav
i meni jedna skandi
Jel stvarno zelis da ti posaljem? Nemoj me zezat hahaha ako je istina sto pises saljemKako nisi meni poslao
Kad sam se ja zeza saljiJel stvarno zelis da ti posaljem? Nemoj me zezat hahaha ako je istina sto pises saljem
Pozdrav za tebe
Poslano svima ... i tebi naravnoKad sam se ja zeza salji