- Член од
- 1 март 2017
- Мислења
- 420
- Поени од реакции
- 237
stream.turkasat.com_Turkey_Exyu_Germany_UK_Sport_XXX_Max_Conections_250
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne moze svako, nismo svi u DE ovde velika vecina radi za 8-10€ po ceo dan.Ma ne brini nema greske sve je ok .. ja se ne sekiramrekao sam ne jednom svako sebi moze da priusti 6-8€ mjesecno pa da si kupi listu a zasigurno svi ovdje imaju sta da gledaju dal kablovska ili neka druga opcija ... ovo nek vam bude razonoda al nikako da se to tako shvati
Kutija cigara u DE kosta od 6€ pa na dalje eto...
Dodajem
Na lajgani ima dosta lista koje rade jos od prosle godine to sam napomenuo neki Dan itd ... danas sam isto naletio na kafic listu koja radi od 03.2017g i na mnoge druge ali NE na kajgani... ko se potrudi moze more lista da nadje bez skeniranja ziva istina i naravno liste rade super
Pozdrav
Ja sad poslao nije prazan ...ako treba jos kazi... al sad nisam na comp kad budem ako ti treba saljemEh, moj brod je odavno prazan...
Kako mislis nisam srbin? Mislim da ovde nacionalizmu nema mesta...ti nesi srbin zato nedavaako si makedonec pa ic ne ni prasuvaj..
![]()
Ne samo ovdje, nigdje ga ne bi trebalo bitiKako mislis nisam srbin? Mislim da ovde nacionalizmu nema mesta...
Ovim putem da se javno zahvalim na ukazanom poverenju...hvala Jos jednom...pozdrav...Ja sad poslao nije prazan ...ako treba jos kazi... al sad nisam na comp kad budem ako ti treba saljem
Pozdrav
За ова си во право. Мислам треба оваа да се затвори/избрише и да се отвори иста нова но на прва страна да има објаснето нешто околу стримовите, скенирање некој почетни работи и друго плус со нова тема ќе е полесно за модераторите да ставаат се во ред. Но сепак треба сите одговорни модератори да се согласат на ова.Постојано се повторува истото прашање. Јас знам како но немам ниту намера ниту воља едно исто да го повторувам.
Ако се сеќаваш баравме проширување на темава. Не е истата проблематика од 2010 година од кога е отворена темава.
Не може се да биде во една единствена тема, времето ја гази темава. Кој е тој што ќе чита 2800 страници, а се е објаснето многу пати.
tvoj brod a moje skladište isto prazno propuhEh, moj brod je odavno prazan...
Naravno ... znam ja sve kako je dole da ne idem u detalje sve mi je jasno kao Dan .... ali.. ima i onih koji zarade taj krvavi novac tog dana i potrose ga isti Dan navecer u gostioni na pice itd... ne kazem da svako to radi ali ima ih bas dosta i naravno tu su najnoviji telefoni itd...Pa ne moze svako, nismo svi u DE ovde velika vecina radi za 8-10€ po ceo dan.
Pozz.
Ovim putem da se javno zahvalim na ukazanom poverenju...hvala Jos jednom...pozdrav...
sta reci,jos jednom se zahvaljujem na ukazanom poverenju...Naravno ... znam ja sve kako je dole da ne idem u detalje sve mi je jasno kao Dan .... ali.. ima i onih koji zarade taj krvavi novac tog dana i potrose ga isti Dan navecer u gostioni na pice itd... ne kazem da svako to radi ali ima ih bas dosta i naravno tu su najnoviji telefoni itd...
Pozdrav
Imas jos jednu pogledaj Pm
Pozdrav
ti nesi srbin zato nedavaako si makedonec pa ic ne ni prasuvaj..
![]()