D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
babetino...ih sta je neko posmatra
ili ?
ma nek. ti reci koju hoces i dobijaš od mene. a oni nek glefaju djemu ha haOde i nosek u p.m![]()
Napokonma nek. ti reci koju hoces i dobijaš od mene. a oni nek glefaju djemu ha ha
Ja bi trazio sto nemame da meni neko kaze da recem i dobijem koju hocu....di bi mi bija kraj...
Nezalimo se , i da nemamo ko ga .... opet bi navratio ovdje ili se zezo ili pokuso nesto naucit !vas dvojica imate za dva zivota
Ma slabo ti je to,imas li nesto jace?Evo pametnjakovicu samo za tebe da vidis da nije copy-paste... ovo je samo da mnogima kao sto si ti ..koji samo se hvale da imaju dobre lista i samo slike stavlajuju po forumu..
http://powertv5.dyndns.org:24715/get.php?username=nosek&password=nosek&type=m3u
ja mjerim samo svoj veliki ego....nista drugo...Ovde samo mozes dobiti samo grip.liste cuvate kao da su vam za lek!svaki dan mere patku ko ima,bolju listu
I ja restoran pa se nehvalim hahahahaImam kafic koji radi, ako stane javljam se![]()
Imam kafic koji radi, ako stane javljam sema nek. ti reci koju hoces i dobijaš od mene. a oni nek glefaju djemu ha ha