Pa cim si dosao ovde znaci dosao si da se opametis majstore ako imas jos udri slobodnoJooj kolko pametnjakovice ima ovde!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa cim si dosao ovde znaci dosao si da se opametis majstore ako imas jos udri slobodnoJooj kolko pametnjakovice ima ovde!!!
Ma udario bi on Jos,samo kad bi imao sta? Uostalom sve je to copi-paste...Pa cim si dosao ovde znaci dosao si da se opametis majstore ako imas jos udri slobodno![]()
Ako je tako - dugo se i zadržalaPomenuta lista je objavljena na forumu iptvzezanje 23.01.2018 u 7:54 pm a objavijo je @suljkan
Sledeci put kad bide pitao za listu ispadni faca pa ga usreci sa tvojom cccam linijom ,imace sta da gleda i u sta da uzivaeto !
Hahah ovdje je extra zabavnoMa ti si zaluto ocito jenije ovo crveni krst/kriz ovo je Kajgana
ti bogami promasio profesiju , jednima krades a druge prosvjetljujes
dobro se uklapas u balkansku vjersku i politicku scenu hahaha samo si mjesto skroooz promasio...
A da te nije briga nebi se prvi javiokad se lista objavi
A ne, mislim da si razumio post koii sam napiso a pitaj 2iptv momka kojeg znam da mi svakodnevno liste saljemo jedan drugom i imamo i pored CS i iptv osim DzemeSledeci put kad bide pitao za listu ispadni faca pa ga usreci sa tvojom cccam linijom ,imace sta da gleda i u sta da uziva,ovo je sve drugo ubi boze.
Evo pametnjakovicu samo za tebe da vidis da nije copy-paste... ovo je samo da mnogima kao sto si ti ..koji samo se hvale da imaju dobre lista i samo slike stavlajuju po forumu..Ma udario bi on Jos,samo kad bi imao sta? Uostalom sve je to copi-paste...
Ima , imaMa udario bi on Jos,samo kad bi imao sta? Uostalom sve je to copi-paste...
Lud,zbunjen j... normalnog neko moje vidjenjeHahah ovdje je extra zabavno
puno pricas Box...A ne, mislim da si razumio post koii sam napiso a pitaj 2iptv momka kojeg znam da mi svakodnevno liste saljemo jedan drugom i imamo i pored CS i iptv osim Dzemeevo sad ni nosek vise nemamo
![]()