Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Free IP TV 9700 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

neznam samo kako ste svi gledali ovu listu kad je jedna konekcija I to po godinu napadate momka bez razloga

nije bas ni lista neka

http://powertv5.dyndns.org:24715/get.php?username=dzemo&password=dzemo&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 15.11.2016, Ističe: -, Trial: Ne, Status: Active
Nemoj da pricas gluposti.I ja sam tu listu imao vec dve godine i sasvim je solidna lista,a sto je najvaznije radila je stabilno.I ja stvarno sticem utisak da se na ovom forumu samo unistavaju liste,a koji je razlog tome stvarno ne znam.Za tvoju informaciju,puno je lista za jednog korisnika koje rade sasvim korektno.Nije samo do liste,vec i do servera,ali sad vise nije bitno.Samo napred,unistavajte sta stignete.

Nemoj da pricas gluposti.I ja sam tu listu imao vec dve godine i sasvim je solidna lista,a sto je najvaznije radila je stabilno.I ja stvarno sticem utisak da se na ovom forumu samo unistavaju liste,a koji je razlog tome stvarno ne znam.Za tvoju informaciju,puno je lista za jednog korisnika koje rade sasvim korektno.Nije samo do liste,vec i do servera,ali sad vise nije bitno.Samo napred,unistavajte sta stignete.
сега ли забележа дека се уништуваат овде листи?
има неколку членови,незнам дали ги препозннавате,тоа им е целта

Imate li so na vip internetot problem katastrofa e denovive.Neznam sto e tragicno,listata ima dosta obicni iminja kako useri-sekoj moze da ja najde.Ne treba proxy za skeniranje.
FzceFNX.jpg

Последно уредено:
7_x_ExeNet_Exyu_UD_Working_IP_Port

anonymustv.tk_2_Exyu_Sport_XXX_Expire_16.02.2018

anonymustv.tk_Exyu_Sport_XXX_Expire_16.02.2018

62.210.248.96_Exyu_SkyITaly_SkyUK_SkyGermany_NL_Sport_XXX_Expire_Null_Max_Conections_101

62.210.248.96_Exyu_SkyITaly_SkyUK_SkyGermany_NL_Sport_XXX_Expire_Null_Max_Conection_120

213.115.236.35_Exyu_SkyITaly_SkyUK_SkyGermany_NL_Sport_XXX_Expire_09.03.2018_Max_Conections_Unlimited

5_x_Playlist_globiptv.com_Exyu_SkyITaly_SkyUK_SkyGermany_NL_Sport_XXX_

combo_list_IPTV_user-user

fresh_proxy list

540K IPTV Combo List Fresh

SnapShot_IPTV_Constructor_v.1.0_by_Azimut500_2017

ma majnmuni... nemam sta reci. gledao mi je starac i brat tu listu oko godine. ali je netko imao potrebu uništit ,, nadam se da je sretan (bar on). sta ces....
srecom pa imam rezervu
Drug rezerva je kad imas nesto placeno kao total tv nettvplus a ovo je ostalo sto mi radimo samo igra

Drug rezerva je kad imas nesto placeno kao total tv nettvplus a ovo je ostalo sto mi radimo samo igra
Nestoje svi finansiski dobro da bi se pretplatili na Total to je prvo drugo koliko se puta desi da zamrace kanale zbog autorskih prava trece koliko su samo bili uskraceni Lige Sampiona znaci nije dovoljan samo Total potrebna tije najmanje jos jedna pretplata ako ne i vise.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom