D
deli
Гостин
Osim denisov skener i sentry koi drugi skeneri imaju opcije za skeniranje s proxy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da pricas gluposti.I ja sam tu listu imao vec dve godine i sasvim je solidna lista,a sto je najvaznije radila je stabilno.I ja stvarno sticem utisak da se na ovom forumu samo unistavaju liste,a koji je razlog tome stvarno ne znam.Za tvoju informaciju,puno je lista za jednog korisnika koje rade sasvim korektno.Nije samo do liste,vec i do servera,ali sad vise nije bitno.Samo napred,unistavajte sta stignete.neznam samo kako ste svi gledali ovu listu kad je jedna konekcija I to po godinu napadate momka bez razloga
nije bas ni lista neka
http://powertv5.dyndns.org:24715/get.php?username=dzemo&password=dzemo&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 15.11.2016, Ističe: -, Trial: Ne, Status: Active
сега ли забележа дека се уништуваат овде листи?Nemoj da pricas gluposti.I ja sam tu listu imao vec dve godine i sasvim je solidna lista,a sto je najvaznije radila je stabilno.I ja stvarno sticem utisak da se na ovom forumu samo unistavaju liste,a koji je razlog tome stvarno ne znam.Za tvoju informaciju,puno je lista za jednog korisnika koje rade sasvim korektno.Nije samo do liste,vec i do servera,ali sad vise nije bitno.Samo napred,unistavajte sta stignete.
Taj operator takav mu internet dolgo vreme neznam zasto ne gi zajebes i da se ukljucis kao neki drugi.Imate li so na vip internetot problem katastrofa e denovive.Neznam sto e tragicno,listata ima dosta obicni iminja kako useri-sekoj moze da ja najde.Ne treba proxy za skeniranje.
![]()
drzi se ti sentrija...Osim denisov skener i sentry koi drugi skeneri imaju opcije za skeniranje s proxy?
Zavrsijo JOHN negde na klikanjeR.I.P JOHN
ma majnmuni... nemam sta reci. gledao mi je starac i brat tu listu oko godine. ali je netko imao potrebu uništit ,, nadam se da je sretan (bar on). sta ces....Zavrsijo JOHN negde na klikanje
Drug rezerva je kad imas nesto placeno kao total tv nettvplus a ovo je ostalo sto mi radimo samo igrama majnmuni... nemam sta reci. gledao mi je starac i brat tu listu oko godine. ali je netko imao potrebu uništit ,, nadam se da je sretan (bar on). sta ces....
srecom pa imam rezervu
ja to gledam drug. nemam ko vi para na bacanje.Drug rezerva je kad imas nesto placeno kao total tv nettvplus a ovo je ostalo sto mi radimo samo igra
Nestoje svi finansiski dobro da bi se pretplatili na Total to je prvo drugo koliko se puta desi da zamrace kanale zbog autorskih prava trece koliko su samo bili uskraceni Lige Sampiona znaci nije dovoljan samo Total potrebna tije najmanje jos jedna pretplata ako ne i vise.Drug rezerva je kad imas nesto placeno kao total tv nettvplus a ovo je ostalo sto mi radimo samo igra