- Член од
- 9 април 2017
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 97
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
radi i na mac i na deviceGargamel83 bosna-cafe radi na device pas ili deviceMac..Molim te da mi odgovori s odmah posto ja ih ne mogu aktivirati.ako nije problem treba mi name i pas ili Mac.Hvala.
1BG-DE-IT-TR-RU-MIX
http://94.236.230.122:4001 ,2,3,4....5411
Најбезобразнија и најглупља особа на форуму си ти - седиш по цео дан и пишеш глупости, изађи мало из куће и пронађи неки други смисао у свом безвредном животу.Stvarno si velma glup
Stvarno si velma glup
Druze u velika si zabluda ima tam veliki broj HD kanala zamisli samo kakav proekt ce bude -krade se ot Bulsat,Polaris,BIX,Total,DIGI i jos 10 operatora.Znaci dok sam trazil samo sam videl 90 kanala u HD bez da sam i 30% izpital sve.To je velika piraterija zamislena da koristat mnogo ljudi i nema nista obsto sa ovi operator exenet oni samo koristat ta mreza.
jel si ti ljubomoran...?Stvarno si velma glup
Kafici,bosanska kahva sve radi
Прегледај го приврзокот 184413[DOUBLEPOST=1516894040][/DOUBLEPOST]
mnogo toga je radili dosta vremena dok se ovdje i jos par mjesta nezatvori ,nemogu nikako da shvatim zasto ubijati liste
ova lista zrajala je godinu dana. i sad si je ti pametan uništio[DOUBLEPOST=1516895099][/DOUBLEPOST]
ja je imao godinuBudale! Ova lista je radila od 2 godine!