Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ova lista zrajala je godinu dana. i sad si je ti pametan uništio[DOUBLEPOST=1516895099][/DOUBLEPOST]
ja je imao godinu
Najtragicnije je sto u njegovom prvom postu trazi i moli za listu u drugome vec objavljuje ili je unustava,ajde sad biti pametan trebas li nekom podelit listu ili ne.

Najtragicnije je sto u njegovom prvom postu trazi i moli za listu u drugome vec objavljuje ili je unustava,ajde sad biti pametan trebas li nekom podelit listu ili ne.
moje misljenje treba dat listu ali ako taj kome se da za neko vreme pocne da sere banana s foruma ,mislim da steme razumeli

TRT 4K ima u stranim listama u/p takodjer sa udp ... kao da je to nesta ne vidjeno

Pozdrav

Free IP TV 9700 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

neznam samo kako ste svi gledali ovu listu kad je jedna konekcija I to po godinu napadate momka bez razloga

nije bas ni lista neka

http://powertv5.dyndns.org:24715/get.php?username=dzemo&password=dzemo&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 15.11.2016, Ističe: -, Trial: Ne, Status: Active
Niti sam je gledao niti koristijo rec mi je bila prvo se molijo za listu pa mozda je i od nekoga dobijo a sta nakraj da uradi da objavi.

Ništa strašno, nije je niko ni gledao kad radi tako dugo - postavlenja u maju prošle godine
VJjZG64.png

pa jebiga ima ljudi koji neznaju sta radi a sta neradi dugo!!! slucajno nalete na to I objave pa zato treba na lomacu nisu svi u ovome vjesti I dugo mislim na iptv
Hehe svaka cast „ CtX liste mi netrebaju :) „ ali koliko ljudi se brinu za druge za nepovjerovat svi je imali a niko je nije gledo ili svi jesu !
Nakon milion unisteni listi sad problem bas ova e jbg , pa svi koji se javljaju pisu da imaju sta gledat i cim pukne jedna lista svi napadaju e bas cudno !
Covjek objavio zivot ide dalje , nadjete drugu koju on nema i nemoze unistit i eto ga jednostavna racunica ....
A liste samo davat poznatim clanovima ali bas poznatim :) moje licno misljenje !
To sto neko trazi ima potpuno pravo nevidim razlog da mu neko zamjeri ali mene to toliko zanima ko i ovi sto stavljaju na klick !

Hehe svaka cast „ CtX liste mi netrebaju :) „ ali koliko ljudi se brinu za druge za nepovjerovat svi je imali a niko je nije gledo ili svi jesu !
Nakon milion unisteni listi sad problem bas ova e jbg , pa svi koji se javljaju pisu da imaju sta gledat i cim pukne jedna lista svi napadaju e bas cudno !
Covjek objavio zivot ide dalje , nadjete drugu koju on nema i nemoze unistit i eto ga jednostavna racunica ....
A liste samo davat poznatim clanovima ali bas poznatim :) moje licno misljenje !
To sto neko trazi ima potpuno pravo nevidim razlog da mu neko zamjeri ali mene to toliko zanima ko i ovi sto stavljaju na klick !
Obavezno moras zacin da bides ,skreni paznju na njegove ranije postove molijo je i kumijo za liste,a to sto je objavijo 5-10 se uniste 15-20 se pojave.

daj tissot sta se praviš lud. tip žica listu a onda umišti jednu. u tome je stvat. nidam je ni ja gledao ali mozda netko je.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom