Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno si velma glup
Најбезобразнија и најглупља особа на форуму си ти - седиш по цео дан и пишеш глупости, изађи мало из куће и пронађи неки други смисао у свом безвредном животу.

Stvarno si velma glup

Druze u velika si zabluda ima tam veliki broj HD kanala zamisli samo kakav proekt ce bude -krade se ot Bulsat,Polaris,BIX,Total,DIGI i jos 10 operatora.Znaci dok sam trazil samo sam videl 90 kanala u HD bez da sam i 30% izpital sve.To je velika piraterija zamislena da koristat mnogo ljudi i nema nista obsto sa ovi operator exenet oni samo koristat ta mreza.

Не се нервирај во животот се враќа, ги колнеше exenet дека тешка пиратерија биле, се фалеше со тој 4Κ турскиот дека гледаш собери си ги коцките да знаеш што коментираш пред рака. Точно отиде еден добар сервер но за се си има некој разлог и дали било случајно или не. Ако гледаш ни овој бугарскиот ништо не е подобар од exenet. Немој да мислиш дека си најпаметен помалку и ја ама овој од одозгора се гледа мада и останало никој ништо да не гледа. Твоите постапки те доведова до самиот коментар

Последно уредено:
Kafici,bosanska kahva sve radi
Screenshot_1.png[DOUBLEPOST=1516894040][/DOUBLEPOST]
Budale! Ova lista je radila od 2 godine!
mnogo toga je radili dosta vremena dok se ovdje i jos par mjesta nezatvori ,nemogu nikako da shvatim zasto ubijati liste

Последно уредено:
Kafici,bosanska kahva sve radi
Прегледај го приврзокот 184413[DOUBLEPOST=1516894040][/DOUBLEPOST]
mnogo toga je radili dosta vremena dok se ovdje i jos par mjesta nezatvori ,nemogu nikako da shvatim zasto ubijati liste

Toa e proces sto nemoze da se zapre vojna na iptv admini/ hakeri za titula deka ostvarile nesto u zivotot i klikeri :) E*emti deceneijata sto ja ziveeme za lajkovi a ne za trezna glava i razum
Toa e ziveeme u vreme so omraza na sused da bogda koza mu crkne naj realno kazano

Последно уредено:
ako sta imaju od lajkana vjecno cu im lajkat i bolemi dali imam 1 post il 1000000 koji ce mi kura.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom