Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ве замолам како еден од модераторите на темава не вршете продажба на пакет тв канали. За продажба имате посебен дел Оглас и таму продавајте си ги тие работи
https://forum.kajgana.com/showcase/

Со продажбава премногу во последно време се спамира. Доколку се продолжи со ваквото спамирање ќе мора да постапиме соодветно со правилата, да бришеме а најповеќе делиме казнени поении банирања. Темата е за споделување бесплатни стримови и помагање како да се дојде до нив.

Ќе ве замолам како еден од модераторите на темава не вршете продажба на пакет тв канали. За продажба имате посебен дел Оглас и таму продавајте си ги тие работи

Со продажбава премногу во последно време се спамира. Доколку се продолжи со ваквото спамирање ќе мора да постапиме соодветно со правилата, да бришеме а најповеќе делиме казнени поении банирања. Темата е за споделување бесплатни стримови и помагање како да се дојде до нив.

Редно беше да реагирате

.
Marcello izvini malo me google translator ebava...gde ima sekcija za ovo..ne vidim posebnu ili ovde moze bilo gde si postavio link??
;)

SUPER IPTV-

-BOSANSKI TV KANALI
-HRVATSKI TV KANALI
-SRBSKI TV KANALI
-CRNA GORA
-MAKEDONIJA
-FILMSKI
-DJECIJI
-DOKUMENTARNI
-PINKOVI KANALI
-MUZICKI
-ALBANSKI
-BUGARSKI
-TURSKI
-ITALIJANSKI
-EXCLUSIVE HD ARENE OD 1 DO 5 I JOS KANALA
-SPORTSKI.
-ARENE 10 KANALA HRT I SRB U HD REZOLUCIJI
-SPORT KLUBOVI 10 KANALA HD
-SKY BUNDESLIGA 1O KANALA
-ALBANIJA SUPR SPORT I JOS MNOGO SPORTSKI KSNSLA
-NJEMACKI
-FRANCUSKI
-HOLANDSKI
-SVEDSKI
-KANALI ZAODRASLE
-VIDEOTEKA FILMOVA SA PREVODOM

--IPTV LISTU PROGRAMA MOZETE GLEDATI NA SLIJEDECIM UREDJAJIMA:

--Smart tv-u (Samsung i LG putem aplikacije Smartiptv ili -SSIPTV),
-Enigma2 resiveri
-mag resiveri (250/254)
-PC ili laptop
-mobitel i tablet
-dreambox uredjaji
-svi android uredaji

- placanje pay palom

-IPTV liste preko racunala, mobitela, android boxa,dream -boxa, enigma 2 uredjaja, tableta, smart tv
- Besplatna IPTV test lista na 24-48 sati

-zatraziti na e-mail:

superiptv51@gmail.com

-TESTIRAJ I ODLUCITE SAMI O KVALITETI I STABILNOSTI
Aj bogara ti dosadni ste

Dal ima netko NIKA PREMIUM viška moze na PM.

Koj da go znae dali e Full HD samo si gledas da ne recam onadues si.
Прегледај го приврзокот 173227
Ne znam dal je kod tebe Ful HDl? Kod mene jeste

20170622_223326.jpg

Ima osim svih arena u Full HD jos vise novosti tako da ko se malo bolje razumije moze sve da si nadje i da gleda dzabe ...
Nesta se slabo prica o novostima tako da mnogi nisu upuceni u sve to sta sve ima novog od Total tv-a na udp itd.... bez da me neko pogresno shvati.... ako iskenirate listu koja posjeduje Arena Sport 1-6 u Full HD pa do Sport klubova u Full HD znajte da imate jedinstvenu listu.... da ne duljim pozdrav za sve

Ne znam dal je kod tebe Ful HDl? Kod mene jeste

Ima osim svih arena u Full HD jos vise novosti tako da ko se malo bolje razumije moze sve da si nadje i da gleda dzabe ...
Nesta se slabo prica o novostima tako da mnogi nisu upuceni u sve to sta sve ima novog od Total tv-a na udp itd.... bez da me neko pogresno shvati.... ako iskenirate listu koja posjeduje Arena Sport 1-6 u Full HD pa do Sport klubova u Full HD znajte da imate jedinstvenu listu.... da ne duljim pozdrav za sve
A za nas sto ne skenirame najbolja opcija drimboks i free cs i ic ne koci garant.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom