Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tako ti i treba. Ne mislim ti zlo i nemam nista protiv tebe ali iz postovanja prema ljudima koji se muce i ostavljaju svoje dragocjeno vrijeme trazeci liste nije humano liste tih istih ljudi objaviti javno bez njihovog pristanka, jer da su oni to htjeli oni bi ih objavili tako. LP

Haha koje spinovanje. A nisu javno objavili? Poglej malo njegove liste imas broj downloada ispod svakog fajla..Skini sve te liste pa mi reci koliko ih radi. Ajde.

Tako ti i treba. Ne mislim ti zlo i nemam nista protiv tebe ali iz postovanja prema ljudima koji se muce i ostavljaju svoje dragocjeno vrijeme trazeci liste nije humano liste tih istih ljudi objaviti javno bez njihovog pristanka, jer da su oni to htjeli oni bi ih objavili tako. LP

eh kad bi pravu istinu znao...

Haha koje spinovanje. A nisu javno objavili? Poglej malo njegove liste imas broj downloada ispod svakog fajla..Skini sve te liste pa mi reci koliko ih radi. Ajde.
Ali covjece to su njegove liste, covjek ima pravo da sa svojom robom radi sta hoce i nisu objavljene javno nego ih covjek objavio onako kako je on to htio. Ma ne zelim biti niciji advokat ali nije posteno da ja objavim nesto tvoje iako ti to ne zelis. Ne volim raspravu, to je samo moje skromno misljenje. Da je to neko objavio i od Internationala isto je odnosno nehumano. Brate mili ono sto ti nadjes postavi boldirano sa velikim slovima ovdje. LP

Може некој да ми прати листа со канали ко таа „башкуар“, овие неговите ги блокираа, не ги отвара на ВЛЦ.
Претежно ми е за спортските.
Фала!

Ali covjece to su njegove liste, covjek ima pravo da sa svojom robom radi sta hoce i nisu objavljene javno nego ih covjek objavio onako kako je on to htio. Ma ne zelim biti niciji advokat ali nije posteno da ja objavim nesto tvoje iako ti to ne zelis. Ne volim raspravu, to je samo moje skromno misljenje. Da je to neko objavio i od Internationala isto je odnosno nehumano. Brate mili ono sto ti nadjes postavi boldirano sa velikim slovima ovdje. LP
Ali opet s druge strane ako osoba a nadje 100 listi to ne znači da te iste liste nije našlo još što ljudi . I ako osoba a objavi te sve liste zajebo je onih 100 koji su imali iste . Tako ja gledam na to. To su NASE liste i trebamo ih paziti.

Ali opet s druge strane ako osoba a nadje 100 listi to ne znači da te iste liste nije našlo još što ljudi . I ako osoba a objavi te sve liste zajebo je onih 100 koji su imali iste . Tako ja gledam na to. To su NASE liste i trebamo ih paziti.
Slazem se u potpunosti ali mala je vjerovatnoca da jos neko ima liste sa tim u/p (iako je moguce), jer to nisu skenirane liste tipa anto:anto, amir:amir i sl. To je vecinom iz panela, stalkera, DB i sl.

Hocete li da cujete sta ja mislim,mislim da sve ovo shvatate licno i da je to pogresno,jeste agonija kada se skeniranjem nadje lista pa vidite da propadne,ali tako je godinama,vratite se nazad,videcete!

Mnogi ovdje na forumu su super ali od nekih nisam nista znacajno dobila iako i sama sam pokusala nekima pomoci i oni su mi zahvalni ali nakon barem tri pp poruke mogu odluciti tko su za pomoc i neko prijateljstvo zato sada i ja donosim odluku koje cu ignorirati sad sam saznala kako to napraviti nisam bas vicna cirilici i moram ju prevoditi na google jer mi nismo to ucili pa evo international koji stalno ima blokiran pp nije za mene netko tko mi zeli pomoci ili mi nesto znaci u zivotu ali cu po slobodnoj savjesti donositi odluku, znaci on ide na ignore samo smo jednom kontaktirali i vise nikad takode i ovaj FEAR koji je dijelio liste takode ima pp blokiran i neikoga vise nisam vidila da koristi tu opciju iako ja nemam nista protiv njih niti ih ja mrzim oni su jako dobri za neke i nemogu pljuvati po njima tako da mi ne zamjere i nisu oni jedini imam trenutno pet ljudi ignore ali necu sad sve imenovati jer nisu tako aktivni a ima i onih koji mi duper pomognu i ja sam im zahvalna a nemoram ih ni imenovati jer to stvvarno nije bitno oni ce se prepoznati a svi oni koji traze javnu zahvalu su veoma ******************************** oni koji su obrazovani ili ne ce shvatiti u srcu. Tako da imam jedan sistem tkome nemogu poslati pp ide na ignore i netreba im biti bitno moje misljenj jer ni njih nije bitno moje misljenje i nikome nisam zabranila da me kontaktira preko pp . Eto toliko od mene a mozda se i ja povucem sa ovoga foruma jer nemam bas vremena vise toliko i hvala FEAR linije jos uvijek neke rade i white spirit neznam jel sam dobro napisala ali je decko komunikativan i hoce pomoci i podijeliti i nisam protiv nikoga ovdje svako ima svoj zivot i odlucuje sa kim ce biti u kontaktu i razmjenjivati neka iskustva ili ne. Lijepi pozdrav od mene za sve vas na ovome forumu ama bas svima i neznanima stvarno sve vas volim i svi trebate biti dobrodusni. Zelim Vam svima ugodno popodne i vasim obiteljima i nadam se ja da cu uskoro osnovati svoju Lijepi pozdrav :)
a da ja nesto kazem za magdalenu...:)
vjerovatno mislite eto sad ce nesto lose....a zapravo je totalno suprotno...
od kad sam ovdje imam potpuno povjerenje u nju...vrlo kvalitetna osoba...komunikativna...covjek se moze osloniti na nju...
magdalena samo naprijed...super si osoba...(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom