Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Hocete li da cujete sta ja mislim,mislim da sve ovo shvatate licno i da je to pogresno,jeste agonija kada se skeniranjem nadje lista pa vidite da propadne,ali tako je godinama,vratite se nazad,videcete!

Jeste, stoji to sto kazes, liste su unistavane i pre, i bice unistavane, ali nikad kao sada u poslendjih mesec dana, prvo je Sportbili gasio sve, nismo ni njega zaboravili. Ima jos ovaj jedan lik sto kaci na server pa linkove ovde stavlja al mislim da je stranac valjda pa ni ne vredi se svadjati s njim. Kako god.

a da ja nesto kazem za magdalenu...:)
vjerovatno mislite eto sad ce nesto lose....a zapravo je totalno suprotno...
od kad sam ovdje imam potpuno povjerenje u nju...vrlo kvalitetna osoba...komunikativna...covjek se moze osloniti na nju...
magdalena samo naprijed...super si osoba...(y)
Odlicno nisam vise JA ona heheh super aj ;)

Nesto mi ne stima tu ti koji postavljuju stalker liste.Sto niste ljudima dali servere i maceve pa da gledaju preko stb emulatora,a ne sto postavljate jedinu listu ili nekoliko i gasite server.Mozda bih vam Milinovic mogao dati savjet i nesto vise reci o tome kako se to radi.

Jadno popucale mi one dobre liste od FEAR nevredi vise ono neograniceno konekcija ili neograniceno vrijeme toga vise nema ali opet sretan na ovoj jednoj listi koju sam dobio sad znam da nista nije dugovjecno.

Jadno popucale mi one dobre liste od FEAR nevredi vise ono neograniceno konekcija ili neograniceno vrijeme toga vise nema ali opet sretan na ovoj jednoj listi koju sam dobio sad znam da nista nije dugovjecno.
Pa to su ti bile stalker liste i sad zamisli koliko servera je unistio a u tisini koliko ljudi je moglo gledati i svi zadovoljni.Meni licno je unistio 16 vrhunskih listi sa domacim kanalima

Pa to su ti bile stalker liste i sad zamisli koliko servera je unistio a u tisini koliko ljudi je moglo gledati i svi zadovoljni.Meni licno je unistio 16 vrhunskih listi sa domacim kanalima
Da bas steta sad sam potrazio na google ali ni jedna nije javno procurila osim ako se to nevidi ili je negdje hide ili kako vec to ide a i ona od 5000 bila super ali nema je vise.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom