- Член од
- 22 февруари 2016
- Мислења
- 233
- Поени од реакции
- 491
Nije sve tako crno
https://www.youtube.com/watch?v=kNJv7dKc3oc
https://www.youtube.com/watch?v=kNJv7dKc3oc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto se mene tice moze ko sta oce objaviti tu je administracija nadlezna da proceni sta je ok a sta ne . Meni samo smetaju osobe koje zamisljaju da su jedine na ovom svetu svemoguce. Otkud ti znas dal sam ja sa sf , i ko si ti da odlucujes kome ce se dozvoliti registracija na forumu. Napisacu jos jednom da nacionalista kao sto je Internacional (vidi se iz prilozenih slika ) najmanje sto treba dobiti je ban . Vi koji ga podrzavate u tome mislite isto , to govori o vama kakvi ste vi . Ja se izvinjavam na spamanju svim normalnim clanovima foruma .Sta je daglase dosadno vam na forumu serbian pa dosli ovdje da se praznite.Sad ce I FEAR uskoro biti na meti ne dopada vam se kad neko dijeli liste.Izgleda se nemozete pomirit das je KAJGANA top 1 za liste i da ovdje ima vrhunskih decki koji pomazu.Sramota sto vam daju uopste da se registrirate
probao sam i tako i liste su im opet stale i onda svima moram slati ponovo ,dok provjerim po 2 liste da li su stabilne ,dok posaljem svakom po 2 trebao bi danima biti ovdje samo da saljem tako i opet ce stati ,neka napisu svi koji su i tako dobili da im je stalo ,vec su se javljali kad sam slao i po 1 konekciju i onu od 250 svima je stala , od mog paketa evo sad sam provjerio ponovo od juce od 19h do danas 16h radi tacno
![]()
mislim da je ovo puno vise od pola ako od 1600 radi 1524 liste ,ovako nastavljamo i sa turom od 5000 listi , za mene su liste neiscrpan izvor jer ih ima na milione
kako ne mozes da ides do vc pricat neki ovde da nisi nesto bolestan druze.ne objavuvajte od exyu serveri,a on objavuva od Amsterdam i od kreka useri ne drzi voda taa utopija.
Zašto se ne bi registrirali svi dobronamjerni, koji bi došli pomoći ili pak dobiti listu. Zašto ne, dapače, ali svi oni koji dolaze provocirati, izazivati, njima nije mjesto ovdje. Žao mi je jedino što najstariji i najuvaženiji članovi ovoga foruma, koje veoma cijenim i poštujem jer sam od njih dosta naučio, viśe ne sudjeluju u radu ove teme svojim odgovorimaSta je daglase dosadno vam na forumu serbian pa dosli ovdje da se praznite.Sad ce I FEAR uskoro biti na meti ne dopada vam se kad neko dijeli liste.Izgleda se nemozete pomirit das je KAJGANA top 1 za liste i da ovdje ima vrhunskih decki koji pomazu.Sramota sto vam daju uopste da se registrirate
ziv bio i samo napred liste su super.... za svaciji ukusprobao sam i tako i liste su im opet stale i onda svima moram slati ponovo ,dok provjerim po 2 liste da li su stabilne ,dok posaljem svakom po 2 trebao bi danima biti ovdje samo da saljem tako i opet ce stati ,neka napisu svi koji su i tako dobili da im je stalo ,vec su se javljali kad sam slao i po 1 konekciju i onu od 250 svima je stala , od mog paketa evo sad sam provjerio ponovo od juce od 19h do danas 16h radi tacno
![]()
mislim da je ovo puno vise od pola ako od 1600 radi 1524 liste ,5 ih je isteklo na 30.04.2017, ,ovako nastavljamo i sa turom od 5000 listi , za mene su liste neiscrpan izvor jer ih ima na milione
Феар супер човек си и некој не сака да разбере дека на некого ова му е само занимација а не живот. Дури и да те плаќаат тешко е да седиш да проверуваш листи и да праќаш по 2 листи на секој што ќе побара а не пак овака за безпари од чиста занимација да седиш цел ден за да ги задоволиш сите овие незаситни членови кои и да им пратиш 100 000 листи пак ќе барат при следното делење на макар и 2 нови листи. Не ми е јасно навистина како некој не можат да се задоволат со листа која е активна туку мора да се има уште и уште а сите тие имаат исти канали .
Му се восхитувам и на интернационал за неговиот ентузијазам да одговара на повеќето ,да проверува листи и да им праќа на едни те исти незаситни членови и пак на крајот ќе има по некој незадоволен кој ќе солат памет како требало да се делат листите. Еве ти еден предлог кој ќе ти ја олесни работата следниот пат, а тоа е дај му ги следниот пат на dux листите па нека тој ги сортира листите и нека им пушта по 2-3 листи на секој што ќе побара листа така ем ти ќе си бидеш растеретен а и dux ќе биде задоволен од предлогот да не се делат сите листи на секој што ќе побара листа.
Поздрав и секое добро да сите кајганџии
čekaj..sad šalješ 5000 listi???liste saljem svima ,ne gledam ko ima 0 a ko 10000 postova , ne znam ni ovog sa 0 postova a ni ovog sa 10000 ,ove svadje i mrznju takodje ne znam i ne zanima me ko koga mrzi i zbog cega , niko me nece prisvojit na neku stranu jer to ne volim ,svi ste mi isti na ovom forumu ,tema je internet televizija i treba se drzati teme a ne svadjati se i psovati jedni drugim ,liste saljem svakom ko trazi ,ako hoce da gleda neka gleda ,ako nece neka on obrise jer ja necu nikad obrisati 1600 ili 5000 listi ako ima 160 ili 500 ljudi kojim bi to moglo koristit
samo malo , ,vidjeclerte sikm imate posla ,cak se morala milicija umjesati , neki od vas su poznati stim ,jer u to dobili na pm , dsuki nemoze na svoj pm jer bi ti vec bilo ovdje preko 12 poruka prijtecih to je bila samo moja reakcija na sve to ,Ma daj koji vam je pustite internationala na miru nemojte da pravocirate ,sto ste navalili ko copor vukova pa ono pa ovo pustite coveka na miru ,dosta je bilo prepucavanja i vredjanja kome se nesvidja ima ignor i gotovo .
Hahaha dobar si.ovdje već postoji fotograf na forumu a to sigurno nije INTERNATIONAL.
F.E.A.R. zamolio bih ako mozes poslati i meni, ako moze hvala, a ako ne moze, opet hvala