Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se raspravam koj gi procital prethodnite postovi, znae zasto ja zatvorija temata poradi tebe dsuki i emiro.Ati nikogas nema da ja sakas Kajgana-milion pati go navredi forumot go napustal.No kako ovde sto mu progleduvaat niz prsti moderatorite,na drug forum nema da go dozivee na nieden forum.VRTIKAPA SI.Tri pati zaradi tebe se zatvara temata pamtat postarite clenovi sto pravese.

Kako da se riješim problem kod brata na Samsung Smart TV sa opcijom Smart IPTV.
Naime nakon isteka probnog perioda nije platio iznos od 5-6 eura, koliko je već trebalo da bi se trajno otključalo, već je greškom i obrisao tu ikonu sa televizije, a kada sam nakon mjesec dana ponovo instaliro ikonu smart iptv na njegov Samsung TV, u desnom gornjem uglu piše:
1. Your Mac adress ( pa već piše koja je)
2. Please use this code to get funcionalitz of Smart +Iptv..., have fun 1234567890
3. For renew, please contact your dealer
U lijevom srednjem dijelu piše:
Please, input your code

E sada kad uzmem tu datu Mac adresu i pokušam ubaciti bilo koiju listu preko računara na http://siptv.eu/mylist/, piše mi :
MAC address is not found!

Kako da rijeđim problem, kada sam na http://siptv.eu/activation/ htio da platim 5,49 Eura piše mi : Incorrect Mac

Jeli neko imao sličan problem, kako da to aktiviram odnosno kakav mi kod traži da upišem, a već imam dodijeljenu Mac adresu

Skini portable USB versiju,netreba nikakva aktivacija
direktno sa usb ide

Ne se raspravam koj gi procital prethodnite postovi, znae zasto ja zatvorija temata poradi tebe dsuki i emiro.Ati nikogas nema da ja sakas Kajgana-milion pati go navredi forumot go napustal.No kako ovde sto mu progleduvaat niz prsti moderatorite,na drug forum nema da go dozivee na nieden forum.VRTIKAPA SI.
nek si ti lajkovao ,taj post ,samo kriitiziras kad si ti nekome nesto dao ,bolesnik

Izgleda da samo moj McAfee nalazi virus koj je sa placenom licencom.( Sceniram fil ne link ) Nista lose nisam mislio ako nema nema / Pozz

kod mene nod32 sa placenom licencom i ZoneAlarm nikad nista nije javio ,,gledam i u background worker da li se sta salje na upload jer provjeravam nekad svoje liste koje niko nema i dan danas rade i gledam samo ja ,nemas brige

ne provociraj ,prijavite ovaj post svi i da se obrise jer nije istina ,ne odgovaram na tvoje poruke ,jednom si me nazvao arschloch kad ti nisam odma poslao liste a ja dobio ban jer sam ti prijavio postove ,i sto bi slao najkvalitetnije liste sa toliko konekcija ako cu krasti neke od 1 konekciju sa jednostavnim user i pass koju vlasnik vec gleda? nema logike ,samo lazes iz pakosti

juce si prodavao cardsharing za 3€ mjesecno i moderator ti obrisao post ,nisu ljudi ovdje da kupuju nego da gledaju dzaba

Prijavljen post od provokatora, jer pise gluposti.

fear ,samo ,ako moze da nesaljes vise jednu konekciju ,u tim faijlovima nema nikakve koristi ,naravno na tebi je sta ces uraditi

puno vremena oduzima kad je puno listi ,ovako samo pustim da Playlist Scanner & Checker provjeri liste i snimim info o svim listama i tako saljem svima ,sljedeca tura ce biti 5000 listi sto je jos vise a da brisem ove sa jednom konekcijom mi je glupo jer neke sa 1 konekcijom imaju 100 korisnika i ne trzaju ,sve je do servera

postove sa psovkama vise ne prijavljujem jer sam dobio ban na 5 dana prosli put za sve koje sam prijavio ,izgleda da je i to offtopic ,nisam znao da se pravila odnose i na to ali eto sad znam i psovke preskacem
[DOUBLEPOST=1493493039][/DOUBLEPOST]

Meni ako moze, i unaprijed hvala![/QUOTE]

Кад уђе у крв цинкарење то је ко дрога, не можеш без ње :D

Ако сам погрешно разумио ево исправљам, први дио остављам јер је чињеница :P

Последно уредено:
puno vremena oduzima kad je puno listi ,ovako samo pustim da Playlist Scanner & Checker provjeri liste i snimim info o svim listama i tako saljem svima ,sljedeca tura ce biti 5000 listi sto je jos vise a da brisem ove sa jednom konekcijom mi je glupo jer neke sa 1 konekcijom imaju 100 korisnika i ne trzaju ,sve je do servera
nemoj. podjeli svakom po dvije liste i to je to. od tvog paketa već pola neradi. stace nekom tolikee liste. jedino da ih zajebe. meni zao tih lista. previše uzimam k srcu to sve skupa. jbg zao mi. a ovo kad svi dobiju po 5000 lista je ravno uništavanju istih. a nisu ni liste neiscrpan izvor.

Еве што правеше кенгурчето што вика да не објавувате екс-ју сервери. Додуша сега му се важни серверите кој ги уништуваше.

Attachments

• Screenshot_20170131-033931.png
    Screenshot_20170131-033931.png
    412 KB · Прегледи: 96
Кад уђе у крв цинкарење то је ко дрога, не можеш без ње :D па молио си послије човјека за листу, захвалио му се што је прихватио извињење..... а сад га пријављујеш.

mislim da si pogresno razumio ,mislim

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom