Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja vam nebi preporucio ovo da skidate,jer sve provere na ovom, salju vase liste FEARu
sto kao oni chekeri sa SF

ne provociraj ,prijavite ovaj post svi i da se obrise jer nije istina ,ne odgovaram na tvoje poruke ,jednom si me nazvao arschloch kad ti nisam odma poslao liste a ja dobio ban jer sam ti prijavio postove ,i sto bi slao najkvalitetnije liste sa toliko konekcija ako cu krasti neke od 1 konekciju sa jednostavnim user i pass koju vlasnik vec gleda? nema logike ,samo lazes iz pakosti

juce si prodavao cardsharing za 3€ mjesecno i moderator ti obrisao post ,nisu ljudi ovdje da kupuju nego da gledaju dzaba

Fear hvala i prezadovoljan sam ,ima li rok neki kolko traju ove liste ,da se ne mucim ako ce sjutra da puknu?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pozdrav društvo, vidim da je još uvijek živo od jučer navečer. Lijepo, hvala kolegi FEAR za to, veoma pohvalno i neka samo tako nastavi. Javljam se iz razloga što me zanima status baniranih članova o kojima se pisalo. Jesu li vračeni na forum ili su još uvijek neopravdano onemogučeni u tom?

Fear hvala i prezadovoljan sam ,ima li rok neki kolko traju ove liste ,da se ne mucim ako ce sjutra da puknu?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

pise na njima koji je rok ,nemoj da te rok zbunjuje ,ko god da ti posalje listu ona moze sutra stati ako vlasnik vidi da vas vise gleda nego sto je on dozvolio ,ako trza tebi trza i vlasniku liste i logicno je da ce se javit gazdi da mu ugasi tu listu i promjeni user i pass i onda lista vise ne postoji pod tim user i pass

Pozdrav društvo, vidim da je još uvijek živo od jučer navečer. Lijepo, hvala kolegi FEAR za to, veoma pohvalno i neka samo tako nastavi. Javljam se iz razloga što me zanima status baniranih članova o kojima se pisalo. Jesu li vračeni na forum ili su još uvijek neopravdano onemogučeni u tom?

Mislim da nisu vraćeni iz kog razloga ili zašto nezna,mozda bi nam moderator trbao reći zašto kako i zbog čega ,a prvenstveno mislim na dsukija1966 hvala i pozdrav

Последно уредено:
ne provociraj ,prijavite ovaj post svi i da se obrise jer nije istina ,ne odgovaram na tvoje poruke ,jednom si me nazvao arschloch kad ti nisam odma poslao liste a ja dobio ban jer sam ti prijavio postove ,i sto bi slao najkvalitetnije liste sa toliko konekcija ako cu krasti neke od 1 konekciju sa jednostavnim user i pass koju vlasnik vec gleda? nema logike ,samo lazes iz pakosti

juce si prodavao cardsharing za 3€ mjesecno i moderator ti obrisao post ,nisu ljudi ovdje da kupuju nego da gledaju dzaba
Hahaha, nekome tko je podijelio tolike liste trebale bi valjda naše liste, gluposti. Kolega FEAR, ne dozvolite takvima da vas navuku u raspravu, ignor i samo dalje po svom.

Posle svega ovoga ja sam fajl i obrisao, pregledao sam neke liste, video servere i sacuvao ih pa cu sam pokusati naci sebi listu, ne vidim vise nikakvu svrhu ovoga sem da se te liste ugase.

Da ne shvati @F.E.A.R pogresno, svaka mu cast sto deli, pa i sto je meni podelio ali mi nikakvo zadovoljstvo ne pricinjavaju te liste jer ih pored mene ima jos preko 100 ljudi koji su podeli jos ko zna kome to. I koje ce biti podeljene

Na njegovom mestu bih napravio neku selekciju kome da deli a ne ovako svima ko se javi (ukljucujuci i mene), ljudi su tu od 2013 i imaju 10 postova pa traze ovakvo nesto vredno. Tu ima lista koje vaze do sledece godine, neke neograniceno. Pa sve da ni meni ne da to, u redu bi bilo.

Nece ovo dugo trajati jer ko zna ko ce da objavi na nekom Sultanovicu a mi cemo nagadjati ko je, mozda sam ja, mozda licno F.E.A.R, mozda neki Mujo, ko zna.

Neverovatno da se ovoliko ljudi javlja za liste a uopste ne ucestvuju u diskusijama, za 95% njih nismo ni znali da postoje dok se nisu pocele deliti liste a eto ih sad nicu kao pecurke posle kise..

Znam da cu sad da nakupim brdo negativnih komentara, da ispadnem nezahvalan, jer sam liste dobio pa solim pamet drugima ali neka bude, kazem ono kako vidim pa i ako se mnogima to ne svidi.

Hvala @F.E.A.R jos jednom i nadam se da nece shvatiti pogresno ovaj upis.
posto sam ja registrovan 2013 ...pa sam se djelimicno i prepoznao u tvom postu...
i ne zelim spam foruma i teme...ali jedno moras znat ...mi ostali imamo i zivot van foruma i iptv listi....javio sam se samo njemu za liste...i nikome dosad nisam trazio ni jednu...
a njemu hocu jer od njega vrijedi sto dobijes,,,a ne ti dobio a dao drugome..i ti si majstor i sveznalac..
i sto kazes ne ucestvujemo u diskusijama....
koje su to diskusije : lista je moja. a sto nijesi na pp...sad ce da stane...kopirao si je od mene.....
jesu li to vazne i znacajne diskusije za iptv,,, o kojima ti pricas i ucestvujes..
one se ne vode javno po forumima...vec na skayp , ili neki drigi dio foruma...
a sto se tice licno mog javljanja i trazenja listi...posjedujem mag vec od davno ...i pravim sebi i za sebe najbolje...

nego lako i brzo covjek za sebe ostavi i zaboravi..kad je on u pitanju....
i one iste svoje postupke sto je trazio i radio...i mozda si i ti bio u ocima drugih ,,kao sto primjetis druge u ocima svojim...

pozz......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom