Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ako je resijo da mu se konvertira lista trebo je trazit pomoc od jedne osobe,a gledam on zatrazijo pomoc i od drugija osobaPa ti covece si lud be, na volci si dal da ti cuvat jagne i sega se cudis zosto go zaklale.![]()
Malo se vrati unazad sta je napisao onaj Sport bili onaj njegov zadnji post-niko ne zasluzuje na forumu biti odblokiran ako na neki drugi clan kaze JEDITE GOMNA.Bio specijalna policija ovo ono sta hoce neka bude,najvise mrzim neke zakane od bilo koga.Ja bih ga ostranio vecito sa Kajgane.
neznam kako raboti listata i sto kako , znam deka sum kriv ali mislev deka ima fer luge , eve laki 666 se izjasni deka ne ja zloupotrebil listata , ostanuva kenusha , ako ima nekoj free iptv lista za enigma2 da mi prati , ne ni znaev da moze vakvo nesto da se sluci, inace fala mu na clenot zilesije74 toj mi ja prati listata fala ti drugar iako mislam deka gresam i so ova so te pisuvam tebe moze nekoj e trazio od tebe lista nisi mu dao , ali da se zna da si fer covek , toa e koga ne znam so kako idePa ti covece si lud be, na volci si dal da ti cuvat jagne i sega se cudis zosto go zaklale.![]()

Abe covece daj ne treskaj gluposti sta ce meni tvoja lista,znao sam da ce doc do ovoga,izeo sam veliko govno sto sam ti uopste u susret ispaoneznam kako raboti listata i sto kako , znam deka sum kriv ali mislev deka ima fer luge , eve laki 666 se izjasni deka ne ja zloupotrebil listata , ostanuva kenusha , ako ima nekoj free iptv lista za enigma2 da mi prati , ne ni znaev da moze vakvo nesto da se sluci, inace fala mu na clenot zilesije74 toj mi ja prati listata fala ti drugar iako mislam deka gresam i so ova so te pisuvam tebe moze nekoj e trazio od tebe lista nisi mu dao , ali da se zna da si fer covek , toa e koga ne znam so kako ide![]()
e da..........(мала дигресија)...и SportBili би требало да се спомене,и тој помогна на многу членови овде.Поздрав до сите.![]()

Evo i mene,stvarno nije fer da ovako nesto pises gorantuborg,ja sam samo istinski htio da ti pomognem.A sta znaci to ne ste fer, mislis da smo je rasturili,nisam je vise ni ukljucijo da je pogledam
Ок.ама секој има"испади"-Јас до сега имам добиено 2 листи на пп и тоа од F.E.A.R, а оној********ми изнакажа триста глупости...па никому ништо.Поздрав.Malo se vrati unazad sta je napisao onaj Sport bili onaj njegov zadnji post-niko ne zasluzuje na forumu biti odblokiran ako na neki drugi clan kaze JEDITE GOMNA.Bio specijalna policija ovo ono sta hoce neka bude,najvise mrzim neke zakane od bilo koga.Ja bih ga ostranio vecito sa Kajgane.
napisao sam deka ne se razbiram za iptv , sta i kako , tako da ako ne ste ja zloupotrebile listata svaka cast , ali toa samo vie si znaete , i jos jednom fala vi na pomos , vidim da odma mi je poslaoAbe covece daj ne treskaj gluposti sta ce meni tvoja lista,znao sam da ce doc do ovoga,izeo sam veliko govno sto sam ti uopste u susret ispao
Al to mi je skola za drugi put.
Joooj koja sam budala ispao ,eeejj dobro je napisao Bobanku ako posle onolikih slikovitih prikaza nije se uspeo snac trebao je sve bacit.Evo i mene,stvarno nije fer da ovako nesto pises gorantuborg,ja sam samo istinski htio da ti pomognem.