Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nemoj objavit ,napravi txt datoteku spakuj ih sve i posalji svima na privatnu poruku ,tako sam ja i jos nisu procurile ovih dana nova tura od 500 listi i saljem svima ,plus kao i do sad SAMO restrimerima rtmp i m3u8 liste

Ono je bilo odlicno. Molim i meni posalji ako ces slati.
Bicemo mirni sa listama.
Za mene domace, ako ces sortirati.
Cekam tu turu od 500.

Ajde nemoj smarati vise . Koliko si puta do sada napustio i vratio se na forum . Sta ocekujes da ti se svi klanjaju (malo morgen) .Reci cu ti jedno , svi koji ti se klanjaju ili su lenji pa ne zele skenirati pa hoce sve na gotovo ili su nepismeni pa ne mogu da nauce . Posle toliko alata i tutorijala ako do sada nisu naucili nece nikada . Opet se pravis pametan pa kazes da ljudi iz stafa ne rade kako treba (jok ti ces ih uciti) . Napravi svoj forum pa caruj ili sta vec ali shvati da si dosadan i naporan .
A ti si poslat da zamenis onog @agamemnona.Ko takvima kao ti daje za pravo da ljude nazivas nepismenima?Ti si kao mnogo pismen pa znas sve i ne treba ti nista?Pa sta trazis onda ovde na Forumu kad sve znas?Kad budes uradio nesto konkretno da bi pomogao kako ti kazes "nepismenima" kao sto je @international uradio onda se javi.Do tad bi ti bilo bolje da nista ne komentarises i ne vredjas clanove Foruma.Ne mogu svi da budu "pametni" kao ti.

Pozdrav za druga F.E.A.R drago mi je da si opet sa nama.

Dajte tu ART IPTV listu kad vec nudite vidim svi neke slike stavljaju a nigde liste kanala da nije F.E.A.R ne i mi gledali nista,poslao mi listu pre 3 nedelje i jos radi Hvala VelikaF.E.A.R

laki66
kenusha
na vas 2cata vi ja dadov listata da ja konvertirate i da mi ja pratite , pred da bide konvertirana se rabotese kako sotreba , a posle toa site kanali zamrznuvat , ne ste fer

laki66
kenusha
na vas 2cata vi ja dadov listata da ja konvertirate i da mi ja pratite , pred da bide konvertirana se rabotese kako sotreba , a posle toa site kanali zamrznuvat , ne ste fer
Zajebali su te druze posteno to se nikom neda trazi novog provajdera ili javi odakle si uzeo ako je placas da ti promene podatke.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom