Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemoj objavit ,napravi txt datoteku spakuj ih sve i posalji svima na privatnu poruku ,tako sam ja i jos nisu procurile ovih dana nova tura od 500 listi i saljem svima ,plus kao i do sad SAMO restrimerima rtmp i m3u8 liste
A ti si poslat da zamenis onog @agamemnona.Ko takvima kao ti daje za pravo da ljude nazivas nepismenima?Ti si kao mnogo pismen pa znas sve i ne treba ti nista?Pa sta trazis onda ovde na Forumu kad sve znas?Kad budes uradio nesto konkretno da bi pomogao kako ti kazes "nepismenima" kao sto je @international uradio onda se javi.Do tad bi ti bilo bolje da nista ne komentarises i ne vredjas clanove Foruma.Ne mogu svi da budu "pametni" kao ti.Ajde nemoj smarati vise . Koliko si puta do sada napustio i vratio se na forum . Sta ocekujes da ti se svi klanjaju (malo morgen) .Reci cu ti jedno , svi koji ti se klanjaju ili su lenji pa ne zele skenirati pa hoce sve na gotovo ili su nepismeni pa ne mogu da nauce . Posle toliko alata i tutorijala ako do sada nisu naucili nece nikada . Opet se pravis pametan pa kazes da ljudi iz stafa ne rade kako treba (jok ti ces ih uciti) . Napravi svoj forum pa caruj ili sta vec ali shvati da si dosadan i naporan .
U pravu si TISSOT je takodje pomagao i delio liste ljudima... Pozdrav njemu gde god da je i zelim mu brz povratak na forum... Dugo te nije bilo druze elmu986... Posto nisam odavno a i prozivaju klanjanje moramA sta je sa Tisota, njega ste zaboravili ?
![]()

da...tissot....A sta je sa Tisota, njega ste zaboravili ?
![]()
....(мала дигресија)...и SportBili би требало да се спомене,и тој помогна на многу членови овде.Поздрав до сите.da...tissot....![]()

Meni od svih tih kanala radi samo ovaj http://cineplus-tv.blogspot.hr/2016/07/cine-plus-tv.html
Kako da ti da listu kad je restrimer na art,moras sam to skenirati sto i nije mnogo tesko pronaci liste od art,ipak kafic je kafic.pa daj jedan art od kad si mi obecao i nista...ako moze salji jedan...pozdrav
Zajebali su te druze posteno to se nikom neda trazi novog provajdera ili javi odakle si uzeo ako je placas da ti promene podatke.