Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
napisao sam deka ne se razbiram za iptv , sta i kako , tako da ako ne ste ja zloupotrebile listata svaka cast , ali toa samo vie si znaete , i jos jednom fala vi na pomos , vidim da odma mi je poslao
zilesije74 druga lista covek je car kad sam 1 put napisao da mi treba cccam ili iptv lista on je poslao lista koja radi kao sat, laki66 i kenusha vi ste hteli pomoci za konvert i ja sam pomoc zatrazio od vas , nemojte da bidete navredeni zbog ovoga , fala vi(y)(y)
Budi fer,pa kazi jesi li dobio poklon????[DOUBLEPOST=1493413710][/DOUBLEPOST]
Joooj koja sam budala ispao ,eeejj dobro je napisao Bobanku ako posle onolikih slikovitih prikaza nije se uspeo snac trebao je sve bacit.
Al nasle se dvije budale da ispadnu u susret.
Ma zna on da nismo krivi.Vidio si o kojoj listi je rijec??

Budi fer,pa kazi jesi li dobio poklon????
jeste sad sam vidio laki , nemam zasto da ne budem fer , ja sam uvek bio fer i vidis nisam rekao nista lose , niti za lista niti nisto . u poraka sam pisao na tebe i kenusha , nikoga nisam nisto vredjao niti nisto , stom sam napisao da ne se razumem mnogo u ove stvari iptv , morate da uzmete u predvid da mozda nesto i pogresim , nisam mao nikakve namere :) , da poslao si mi lista fala ti :angel:

A ti si poslat da zamenis onog @agamemnona.Ko takvima kao ti daje za pravo da ljude nazivas nepismenima?Ti si kao mnogo pismen pa znas sve i ne treba ti nista?Pa sta trazis onda ovde na Forumu kad sve znas?Kad budes uradio nesto konkretno da bi pomogao kako ti kazes "nepismenima" kao sto je @international uradio onda se javi.Do tad bi ti bilo bolje da nista ne komentarises i ne vredjas clanove Foruma.Ne mogu svi da budu "pametni" kao ti.
Aj ne lupetaj !! Ne treba mi tvoja dozvola da to kazem . Nepismeni i te kako i stojim iza toga sto sam napisao. Dal ja radim nesto konkretno ti i slicni tebi nece nikada znati . Ja to ne radim javno i za ono sto radim ne treba da mi se ljudi klanjaju . Ne brani niko ni njemu ni ostalima da se javno eksponiraju ali su preterali . Postoji dugme dopada mi se i gotovo . Sta sad treba knjigu zahvala da mu napisem . A ti i slicni tebi nastavite da se klanjate boli me uvo , zavisite od jednog coveka zato sto ste lenji .

ne kukamo samo trazimo da se makne ban dsuki 1966 oni koji su na forumu od septembar 2016 znaju daje pomagao svima a c linije koje svi sada traze je delio on niko ih pre njega nije spominjao,u svakom slucaju on i intrenational su bili tim koji je pomagao svima na forumu.

Sve si dobro rekla, c liniju koju sam dobio od dsukija radi još ,international i dsuki su tandem snova oni su svima pomagali i ulagali svoj trud da bi nama pomogli,oni su mnogo mnogo doprineli na kajgani imaju dosta zasluge u tom da je kajgana naj atraktivniji i najbolji forum svaka čast još pojedincima i veliki poz za sve dobronamerne članove .

Ps: apel da vrate d sukija hvala pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom