Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Veliko hvala u moje ime, a vjerujem da se i drugi članovi koji su dobili listu slažu sa mnom, pozdrav svim cjenjenim članovima Kajgane i laka noć.

ne mora značiti,to sam dokazao na forumu,neku večer,lista je imala malo konekcija,ovdie se zakačilo 270 ljudi i radila je kao satić,ima to na forumu....slikom i slovom....

pišem SportBili-u.....
Ajde posalji da vidim bas me interesuje osim ako nije art lista onda nemoras to imam a i vecina su blokirani od dva brata , bitka , narodna i imaju staticnu ip tako da to mnogi nemogu ni pratiti i neznam zasto ih uopce i traze bolje da traze one koje ih nebanuju.

Ljudi pozdrav ako se seti neko za neku dobru listu ex yu nek' posalje, pozdrav i hvala unapred, odoh mora se sutra raditi.

Vidis to nisam znao onda su mi te zakon steta sto tu funkciju nasi nekoriste nebi imali problema sa kupcima a i svi mi bi bili zadovoljni :brlav:
Koriste i nasi, ne bas svi, takve liste sa vise konekcija su uglavnom razmena izmedju restrimera ili ih koriste u svojim stalkerima,ili drugim serverima. Obicni korisnici dobijaju samo jednu konekciju zbog zloupotreba.

bila je jedna konekcija...evo dokaza.....
al se naši forumaši kače na listu,i još radi...da vidimo do kada će.....a,ima i exyu...
11-jpg.168068

--- Споено дупло мислење, сабота во 01:45 ---
pregledali i palo,active connections na 48....
--- Споено дупло мислење, сабота во 01:46 ---
sada se vidi koliko ima spavača,ili pratitelja,ovog podforuma....dokazano....

Последно уредено: сабота во 01:46

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom