Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
moze jedna od milion konekcija to do sad nisam video

sportbili,veče dobra....od tebe se dalo nešto naučiti....ona 123....je prava,samo ju treba znati piknuti.....
Pa super ako si ju piknio ubo si u pravo :brlav:
Ja samo velim da neznam sve a i sam od nekih nesto naucim i dobro je dijeliti iskustvo i znanje jer svi sve neznamo a u drustvu je i zabavnije zar ne?

Joj ova ti je dobra nisam mislio bas na stranu moze i pet konekcija ali da je neka di ima nasih a da ju rijetko neko skenira. Svakako hvala za ovu i zanimljivo milion konekcija a niko ju negleda eh da je nasih listi tako naci nebi bilo potraznje haha . Hvala F.E.A.R

poslao drugu ,,javi na pp ako bude trzala ,,stabilan je server

ako si ti u pitanju,šaljem ti ju....čista exyu.....

poslao ksport neobjavljen ,,jedna je konekcija ,,javi se na pm ako trzne saljem drugu[DOUBLEPOST=1491862605][/DOUBLEPOST]

dobio si drugu ,,puno vas je a ja moram pregledat svaku listu sta ima u njoj ,,pa ne stizem sve
Nemam rijeci,za dva minuta stigla lista ,svaka cast i hvala F.E.A.R

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

poslao drugu ,,javi na pp ako bude trzala ,,stabilan je server
Svaka cast ova mi je zanimljiva nema datuma isteka a dozvoljena konekcija 0 a na njoj 49 korisnika a ni da stucne eh da tako bitkananeretvi ili dva brata rade nebi oni imali sta prodavati haha ova je stvarno super Pozz i Hvala

Svaka cast ova mi je zanimljiva nema datuma isteka a dozvoljena konekcija 0 a na njoj 49 korisnika a ni da stucne eh da tako bitkananeretvi ili dva brata rade nebi oni imali sta prodavati haha ova je stvarno super Pozz i Hvala
Kad stoji 0 to znaci da ima neogranicen broj konekcija

Koliko novi likovi su se pojavili .Ovo je stvarno cudno , ko da je bozic .
E druze @international sto ti je trebalo da toliko liste dajes .Ovo je vec preslo sve mere, ja jos gledam liste koje si mi poslao .
A ovo ljudi samo traze i traze , sto ce im toliko liste .Neverovatno.

Ja nisam jos nista dobila ima neka exyu samo bitno da ima serije ili pink kanali

Svaka cast FEAR. Koliko vidim svakom ko ti je zatrazio listu si ispostovao i poslao. Bravo! Nadam se da ce ti ostati sta da gledas, sacuvaj nesto i za sebe. ;) A ako imas jos koju dobru listu viska posalji. Svako dobro i hvala.

poslao jednu sa 300 konekcija ,,javi se na pm ako se popune ,,bilo je 240 ,,stabilan je server

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom