Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa super ako si ju piknio ubo si u pravosportbili,veče dobra....od tebe se dalo nešto naučiti....ona 123....je prava,samo ju treba znati piknuti.....
Joj ova ti je dobra nisam mislio bas na stranu moze i pet konekcija ali da je neka di ima nasih a da ju rijetko neko skenira. Svakako hvala za ovu i zanimljivo milion konekcija a niko ju negleda eh da je nasih listi tako naci nebi bilo potraznje haha . Hvala F.E.A.R
Nemam rijeci,za dva minuta stigla lista ,svaka cast i hvala F.E.A.Rposlao ksport neobjavljen ,,jedna je konekcija ,,javi se na pm ako trzne saljem drugu[DOUBLEPOST=1491862605][/DOUBLEPOST]
dobio si drugu ,,puno vas je a ja moram pregledat svaku listu sta ima u njoj ,,pa ne stizem sve
Svaka cast ova mi je zanimljiva nema datuma isteka a dozvoljena konekcija 0 a na njoj 49 korisnika a ni da stucne eh da tako bitkananeretvi ili dva brata rade nebi oni imali sta prodavati haha ova je stvarno super Pozz i Hvalaposlao drugu ,,javi na pp ako bude trzala ,,stabilan je server
Kad stoji 0 to znaci da ima neogranicen broj konekcijaSvaka cast ova mi je zanimljiva nema datuma isteka a dozvoljena konekcija 0 a na njoj 49 korisnika a ni da stucne eh da tako bitkananeretvi ili dva brata rade nebi oni imali sta prodavati haha ova je stvarno super Pozz i Hvala
Svaka cast FEAR. Koliko vidim svakom ko ti je zatrazio listu si ispostovao i poslao. Bravo! Nadam se da ce ti ostati sta da gledas, sacuvaj nesto i za sebe.A ako imas jos koju dobru listu viska posalji. Svako dobro i hvala.