- Член од
- 3 март 2017
- Мислења
- 213
- Поени од реакции
- 443
Zok jel ti meni pricas ili nekom drugom?ako si ti u pitanju,šaljem ti ju....čista exyu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zok jel ti meni pricas ili nekom drugom?ako si ti u pitanju,šaljem ti ju....čista exyu.....
Vidis to nisam znao onda su mi te zakon steta sto tu funkciju nasi nekoriste nebi imali problema sa kupcima a i svi mi bi bili zadovoljniKad stoji 0 to znaci da ima neogranicen broj konekcija
Ja nisam jos nista dobila ima neka exyu samo bitno da ima serije ili pink kanali
Ajde posalji da vidim bas me interesuje osim ako nije art lista onda nemoras to imam a i vecina su blokirani od dva brata , bitka , narodna i imaju staticnu ip tako da to mnogi nemogu ni pratiti i neznam zasto ih uopce i traze bolje da traze one koje ih nebanuju.pišem SportBili-u.....
FEAR. robinhude jednu sportsku
Aj posalji jednu da vidimposlao dvije ,,jedna 40 konekcija ali vec ima 30 ,,pa sam ti poslao i jednu od 200 konekcija ,,javi se na pm ako se popune
Koriste i nasi, ne bas svi, takve liste sa vise konekcija su uglavnom razmena izmedju restrimera ili ih koriste u svojim stalkerima,ili drugim serverima. Obicni korisnici dobijaju samo jednu konekciju zbog zloupotreba.Vidis to nisam znao onda su mi te zakon steta sto tu funkciju nasi nekoriste nebi imali problema sa kupcima a i svi mi bi bili zadovoljni![]()
F.E.A.R, bio bih zahvalan za jednu exyu listu.
Hvala mene ce izdrzati barem narednih dva mjeseca svako dobro i hvala jos jednom bas si srce F.E.A.Rposlao dvije ,,jedna 40 konekcija ali vec ima 30 ,,pa sam ti poslao i jednu od 200 konekcija ,,javi se na pm ako se popune