- Член од
- 1 септември 2016
- Мислења
- 159
- Поени од реакции
- 659
Prevedi sa google:filmovi i muzika su nesto drugo
http://www.itmag-dz.com/forte-pression-sur-les-reseaux-de-piratage-tv-en-europe/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prevedi sa google:filmovi i muzika su nesto drugo
ovo dok dodje do ex yu proce puno godina vidite da su ljudi pustili da se radi sta ko hoc da se malo bijeda pomogne hahah[DOUBLEPOST=1475260234][/DOUBLEPOST]prije par dana opljackali mi u komsije kucu ja ga pitam jesu li sta odnijeli on mi kaze kakvi ostavili mi lopovi 200 eura kad su vidli da nista nemam hahah
dva alata za pocetak ,nema bolje .vlc i excel ,moze i notepad iskljucis ,loop .i jedan savjet bez ono m3u da vuce listu ,nadjes jedan strim od nekoga kanal i samo mu dodajes ussere i pustis ,i uvijek naleti na nesto ,
druze znas li ti koliko hiljada servera ima? u ovom artiklu se radi o nekoliko njih koji su radili cs i smijesno je jer cs postoji godinama
postavljas pitanje kao da mi svi imamo prostup panelu vids ja nisam nista mrimjetio zato sto nemam pristupDali je neko primetio u NarodnaTV panel, da je reseler napisao ovo:
Suspend Add Invoice Edit George JamesSMART TV PREMIUMSAMSUNG - LG SMART TVUP: lik platio ali nema veze o zivotu2016-02-04
Dečaci puno ste se počeli kurčiti, nije pametno.
Tako je i onaj crow pa mu čovek zakucao na vrata, od tad je na službenom putu.