Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
tu je master nika car ,po meni najbolji dva eura na mjesec ,posteno samo da pokrije troskove i nesto da mu ostane,i[DOUBLEPOST=1475257640][/DOUBLEPOST]sad racunajte ovako ulta web 4500 usera po 12 eura
pa kontajte koja je to lova ,5 bankovnih racuna . a decku 28 godina . neplaca ni centa poreza
http://ULTRAIPTV.NET:80
Samo to je rizican posao, na zapadu nozes da zavsis u zatvoru. Ne zbog poreza nego zbog kradje umetnickih prava. Na balkanu to jos prolazi.

da
a narod nek rinta i crnci[DOUBLEPOST=1475257864][/DOUBLEPOST]gdje je crow jeli uopste ziv ,ako lova nije u pitanju gdje je ,crow pokazi se ,
Crow je u inostranstvu otisao covjek u posjetu i sve dok se ne vrati nazad nece ga biti na internetu bar mi je tako rekao

tu je master nika car ,po meni najbolji dva eura na mjesec ,posteno samo da pokrije troskove i nesto da mu ostane,i[DOUBLEPOST=1475257640][/DOUBLEPOST]sad racunajte ovako ulta web 4500 usera po 12 eura
pa kontajte koja je to lova ,5 bankovnih racuna . a decku 28 godina . neplaca ni centa poreza
http://ULTRAIPTV.NET:80
gdje je ovde username and password hahaha

druze svaki admin vidi ko mu se konektuje u roku od 15 minuta moze sve duple konekcije da pogasi, plus ima zastita koja cim se pojavi dupla konekcija ip bude banovan ... siguran sam da to i sam znas.[DOUBLEPOST=1475257921][/DOUBLEPOST]
i to ima svoje razloge, nisu oni bas tako glupi kako raja misli
Veruj mi da i nisam bas upucen u sve ovo, ali polako ucim i slazem kockice ! :)
Interesantni su mi oni lazni dusebriznici i dobrocinitelji ! :D

Последно уредено:
gdje je to otisao ,u tunguziju pa nema internet,ili je u nekim podrumu krije se od ovih sto ih je zajebo dok je radio zanjih ko reseler
hahahah cirkus zivi

kako ti kazes drug ,on je ok lik mogao je biit legenda da ,mu ijed pukao film ovi ga na sf izmuzli onda ga sutnuli , i popozdio pa sjebao onolike liste .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom