ja nitkoga ne vrijeđam,taj isti Šota (da ne bi ispalo,da je to dupli nick),me je među prvima prihvatio na ovom forumu,naučio me nešto,dao mi pokoju listu,ja o tom čovjeku ne mogu ni jednu ružnu riječ reći,čak smo pisali o banalnim stvarima,znači nije se preseravao,i mene ne zanima koliko on zna,ali od svakoga naučiš nešto....ima ih oš na ovom forumu,imenovati ću ih....jer sam na ovom forumu naučio,više nego na SF-u,na kojem sam ohoho,i kada su se pojavljivali na ovom sajtu,uzmimo face,s istog foruma,da ih ne imenujem,tko prati zna,ti se ljudi nisu udostojili ni da poruku napišu,jer im trebamo napisati odu,biti ponizni za nešto,ako nisi glup,naučiti ćeš...
i to nije vrijeđanje,ako netko ima s netkim nesuglasice,boli me kurac,ali pokaži poštovanje,prema ostalima na forumu....[DOUBLEPOST=1475265086][/DOUBLEPOST]ja nitkoga ne vrijeđam,taj isti Šota (da ne bi ispalo,da je to dupli nick),me je među prvima prihvatio na ovom forumu,naučio me nešto,dao mi pokoju listu,ja o tom čovjeku ne mogu ni jednu ružnu riječ reći,čak smo pisali o banalnim stvarima,znači nije se preseravao,i mene ne zanima koliko on zna,ali od svakoga naučiš nešto....ima ih oš na ovom forumu,imenovati ću ih....jer sam na ovom forumu naučio,više nego na SF-u,na kojem sam ohoho,i kada su se pojavljivali na ovom sajtu,uzmimo face,s istog foruma,da ih ne imenujem,tko prati zna,ti se ljudi nisu udostojili ni da poruku napišu,jer im trebamo napisati odu,biti ponizni za nešto,ako nisi glup,naučiti ćeš...
i to nije vrijeđanje,ako netko ima s netkim nesuglasice,boli me kurac,ali pokaži poštovanje,prema ostalima na forumu....