Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Potpono si u pravu da svaki programer ako se skolovao nece ti skriptu radit badava sitnice ok i naravno da zeli zaradit.
Evo moj jedan prijatelj programer na trzistu za svoj alat sa skriptom ili ti program trazi 2000 eura mozes sa njim sta zelis
ali ima cijenu i ko voli da plati tu igracku ok.Veli mjesece ulozenog truda i sad da da nekome badava.A da je iptv unosan posao i to je istina ljepa svotica moze padati svaki mjesec na racun ako igras pametno naravno i tu treba staza ko u svakom poslu ,ali ja i dalje tvrdim cs je zakon slika puno kvalitetnija pogotovo za utakmice i puno jednostavnije nego se sa listama zezati.I na kraju ako nisi u igri stalno vrijeme te pregazi i danas si strucnjak ,a vec sutra mozes da budes pocetnik i na kraju si na klupi za rezerve hehehhe

To ti pukla guma na traktoru pa trazis 2000€ za program?
rofl-4c.gif

Mesece ulozenog truda?
rofl-4c.gif
Bre ljudi naprave raketu za mesec i posalju je na mesec.

Koje ti nebuloze prosipas ljudima.

CS je zakon? Salis se? Uporedjujes IPTV sa CS?

Bravo!
shaking-hands-smiley-emoticon.gif

mozda u americi je naprave ,i odu ko fol ,na mjeseci sve to zbog jedne obicne deke ,hahahahahahah
nemoj te da mi vrjedjate ameriku hahahah[DOUBLEPOST=1475246368][/DOUBLEPOST]
nemoj te da mi vrjedjate ameriku hahahah
mozda u americi je naprave ,i odu ko fol ,na mjeseci sve to zbog jedne obicne deke ,hahahahahahah
drug jes ili ti paltio skupo scriptu hahaha

Последно уредено:
Ajde dvojica koji zele nauciti kako se pravi confing za sentry nek mi se jave na pp ali za proxy i combo nek se sami snadu i servere jer mi se neda vise sa njom zezati
ponekad ne razumem cemu sluzi Google???????https://www.youtube.com/watch?v=UlmhE76CKig posto je najvise zainteresovanih za iptv;evo primera kako se pravi configuracija za jednu vrstu panela=liste ( kako ko voli).ti brate dsuki bas imas vremena na pretek.pozzzzz[DOUBLEPOST=1475247056][/DOUBLEPOST]
Skeniranje preku vpn so sentry na Portal.rapidiptv.com trae 1 min i odma se blokira ip
nije bitno da li je VPN ili obican net.vazno je da skeniras sa proxy-ima da bi izbegao ban od servera.iskreno najbolje je izbegavati takve IPTV servere jer skeniranje sa proxy-jima traje mnoooogo duze i to pod uslovom da su proxy-ji zivi=live.a i treba ih naci bar 500-1000 da bi imao rezultata;pozzzzzzz

Последно уредено:
Dali nekoj ima serial ili crack za Panel Hacker Lite v2.9.6
to je program koji se vrti po turskim forumima i menjaju Kljuc na odredeno vreme(nedelju ili dve dana);program je povezan sa bazom podataka na forumu pa preko njih dobijas combo;proxy i servere za skeniranje.sto znaci da sve sto iskeniras oni preuzimaju (dobiju sve liste koje dobro iskeniras).znaci to su corava posla a jos i placas i sve je napisano na turskom.

ponekad ne razumem cemu sluzi Google???????https://www.youtube.com/watch?v=UlmhE76CKig posto je najvise zainteresovanih za iptv;evo primera kako se pravi configuracija za jednu vrstu panela=liste ( kako ko voli).ti brate dsuki bas imas vremena na pretek.pozzzzz[DOUBLEPOST=1475247056][/DOUBLEPOST]
nije bitno da li je VPN ili obican net.vazno je da skeniras sa proxy-ima da bi izbegao ban od servera.iskreno najbolje je izbegavati takve IPTV servere jer skeniranje sa proxy-jima traje mnoooogo duze i to pod uslovom da su proxy-ji zivi=live.a i treba ih naci bar 500-1000 da bi imao rezultata;pozzzzzzz
Ma ljudi ti se slabo snalaze i bolje ovako pomoci jer u video uvijek nesto na kraju fali ok nije sad vezano za confing sto pricam onako opcenito

Koliko ovidim samo turke imaju programe isto je i panel tarama , nema da neki balkanac izadje sa neki program , pa i da potrazi pare ( razume se neka dobra cjena ) .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom