Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
САОПШТЕЊЕ:
Ја не дајем листе на ПМ, ако дам једном онда би морао да дам свима, а ја толико листа немам колико имам оних који ми траже.
Зато ми не тражите листе на ПМ јер их нећете добити!
Овде на форуму стављам листе које мени не требају, ако неко мисли да су то добре листе, веруј те има 10х бољих.
Се е тоа убаво ако тие листи ти се превземени од други сајтови односно ионака се веќе јавни тие листи ,ама ако тие листи се резултат на твое скенирање голема веројатност е тие листи да се пронајдени и од други корисници кои си ги користат подолго време па со нивно објавување јавно само ќе ги зафркнеш тие корисници и ќе им ја срушиш листата.

Некој да има стрим или ИП за Планета ХД кој работи добро?

ottplayer widget-от функционира супер на филипс смарт тв , единствен проблем се преводите (нема опција да ги вклучиш) работи многу подобро и побрзо од serviio само да средат со преводите

kao se stavi publično na forum nema veze kolko je hubava ali loša lista......kolko i da je hubava publično umira !!!
frendove to da znaete&i uvek ako delite i si pomagate preko pm!!!;););)

ottplayer widget-от функционира супер на филипс смарт тв , единствен проблем се преводите (нема опција да ги вклучиш) работи многу подобро и побрзо од serviio само да средат со преводите
I jas nego go koristam, blagodarenie na @Sota koj mi pomogna dosta, a ti koj model na Philips go koristis? mojot e nekoja bezveze Linux platforma so NetTv software i niedna dobra aplikacija nemoze da se instalira, no so ott widget raboti super, no tesko se naogja dobra lista koja nema da koci

I jas nego go koristam, blagodarenie na @Sota koj mi pomogna dosta, a ti koj model na Philips go koristis? mojot e nekoja bezveze Linux platforma so NetTv software i niedna dobra aplikacija nemoze da se instalira, no so ott widget raboti super, no tesko se naogja dobra lista koja nema da koci

42pfl5008m/08 за листа треба сам да си бараш, имаш медиа сервери serviio, plex, и уште еден куп, за widgeti има руски доста , ама стримови сам да си бараш најдобро

Sent from my iPhone using Tapatalk

Untitled.jpg

BOSANSKI, HRVATSKI, SRPSKI, FILMSKI, DJEÄŒIJI, PINK MEDIA, ALBANSKI, MAKEDONSKI, DOKUMENTARNI,
MUZIÄŒKI, SPORTSKI, NJEMAÄŒKI, Svenska, KANALI ZA ODRASLE, VOD SEKCIJA...
Код:
http://nasa-iptv.dyndns.org:80/get.php?username=ivan59&password=dragisagile1testQW74o&type=m3u

на Спасе Мице од Скопје :D

провери со whois. има еден куп сајтови за такви проверки
http://whois.domaintools.com/stream.mk
Мислев да им пишеме да ги додадат 24 вести, Тера, МТМ, Скај нет... ама неможам да најдам линк од нив а да не се на Макс тв Телеком.

Napomena

Posto ja nista NE znam reci cu vam da Nettv plus radi

ntp energies.png ntp folk.png ntp melos.png ntp pop.png ntp rock.png

Nettv plus radi i na Samsung Smart Tv

Poslao sam na PM 6-7 lista u kojima su i Sport EXYU kanali itd....

Toliko od mene u ovom javljanju

Pozdrav

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom