- Член од
- 16 јануари 2024
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 6
A da prvo probas drugim putem.
kako mislisdrugim putem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A da prvo probas drugim putem.
Može li konkretnije nešto?Ja sam ga skinuo kod slovaka stigao mi doma za 3 dana,cak su mi isli na ruku i progurali u softver 2 stvari jako bitne,zatrazio sam jos neke stvari cekam da osvanu u narednim softverima.Javljaju mi se mjesecno na email,zanima ih dal sm zadovoljan,traze misljenje za poboljsanja.Javljaju novitete.
Ono sve sta ja cijelo vrijeme govorim,i bio sam u pravu sad se ostvaruje preko ninđe.
Prvo moraš kupiti resiver za otprilike 100 eurićaMože li konkretnije nešto?
Probao, odličan prov.,malo kompleksniji no što sam očekivao, stand.10 evraDaj šifru da probamo!![]()
IPTV Ninja <iptvninja@gmail.com> |
Probao, odličan prov.,malo kompleksniji no što sam očekivao, stand.10 evra
IPTV Ninja <iptvninja@gmail.com>
Ja sam ga skinuo kod slovaka stigao mi doma za 3 dana,cak su mi isli na ruku i progurali u softver 2 stvari jako bitne,zatrazio sam jos neke stvari cekam da osvanu u narednim softverima.Javljaju mi se mjesecno na email,zanima ih dal sm zadovoljan,traze misljenje za poboljsanja.Javljaju novitete.
Ono sve sta ja cijelo vrijeme govorim,i bio sam u pravu sad se ostvaruje preko ninđe.
Ok.Koji,gde?
U čemu je štos, to je neka vaša lista? Neki drpež??Dobar si
![]()
Malo si pobrkao loncice al nema veze bitno da se zabavljamo hahaa.U čemu je štos, to je neka vaša lista? Neki drpež??
Mislis na ovako nesto. Pa sto ne podelis ljudima nego cuvasda odavno to ima samo za liste koje nemaju token i play token
Автоматски споено мислење:
Pozdrav od Zokinika
Imas PPPozdrav društvo.Potrebna lista , gledao bi u sfvip plejeru.Hvala unapred.
Ja mislio da im pricas o skeniranju preko maca,sto jos javnos neznaMislis na ovako nesto. Pa sto ne podelis ljudima nego cuvas,samo trazis a nista ne dajes
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="EX-YU: TV GORA SELECT 9" group-title="(EX-YU) CINEMA",EX-YU: TV GORA SELECT 9
#EXTVLCOPT:cache=17238
#EXTVLCOPT:http-user-agent=Lavf53.32.100
http://ip:port/play/live.php?mac=MAC&stream=132754&extension=ts