Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.602
Поени од реакции
5.299
fala
Naveo je kolega koja je app, dobar epg ,pokazuje datum validnost liste ,koliko je konekcija.
Kako je bezplatna ,za razliku od nekih koje se placaju a ne vrede ni centa ,moze se reci da je super.
Ne go razbrav od negoviot post ke ja probam da vidam
Smartone iptv најдобра апп во секој поглед, претходно сите тестирани но како оваа апп немам сретнато досега
Vcera za test instalirav IPTV Smarters PRO i ovaa i besplatna kolku sto znam, na telefon ja koristam veke podolgo vreme i tamu raboti odlicno (vcera za formula na tv malku pravese problemi)
Ke gi poglednam i ovie Room i SmartOne

Член од
16 февруари 2015
Мислења
143
Поени од реакции
262
Pitanje za majstore da li ima ko model liste za amiko risiver da mi pošalje na pp nemogu da navatam nigde neki konverter

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
sto se tice tivimate i epg, one krekovane verzije 2.7.5 i 2.8 ne citaju epg niti pod razno.
ove novije citaju epg samo ako si platio pretplatu, ona free varijanta sa jednim portalom nula bodova po tom pitanju tako da...

Член од
26 октомври 2019
Мислења
626
Поени од реакции
1.506
sto se tice tivimate i epg, one krekovane verzije 2.7.5 i 2.8 ne citaju epg niti pod razno.
ove novije citaju epg samo ako si platio pretplatu, ona free varijanta sa jednim portalom nula bodova po tom pitanju tako da...
Nisam siguran za te verzije,ali ova moja premium(guzovaca) super skida EPG.

Последно уредено:
Член од
8 април 2017
Мислења
1.878
Поени од реакции
3.122
Vezija je najnovija sa trgplay i imam premiju. Problem je samo i tom url što sam napisao. Inaće druge ministre skida epg bez problema.

Mislim mogu ja i za taj stalker_portal stavit drugi vanjski epg url ali nike to to.
Onda nema na dosta kanala. Najbolji je original od samog servera.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Vezija je najnovija sa trgplay i imam premiju. Problem je samo i tom url što sam napisao. Inaće druge ministre skida epg bez problema.

Mislim mogu ja i za taj stalker_portal stavit drugi vanjski epg url ali nike to to.
Onda nema na dosta kanala. Najbolji je original od samog servera.
Imam tivi mate premium jednom sam ga samo palio i nikad vise.Neznam sta vam tu dobro sta u toj apk vidite sta ju svi hvalite.Mucite se i dalje sa tim apk raznim ,a fino smo napisali
OCTAGON SF8008 4K UHD COMBO
RECEIVER
To si nabavite i bacajte sve boxove,apk i razne resivere.Vise nikad necete palit tivi kad jednom probate njega.Bit cete mi zahvalni na info.
Nema trenutno boljeg uredaja na trzistu od njega.Bukvalno sve ide gore.
Stavite si na njega ovaj server
imate videoteku iz snova i serije sa mogucnos titlova koji ocete po zelji.
Takav vod necete dobit nit u jednoj domacoj listi.Jedan primjer samo.

Член од
31 декември 2018
Мислења
149
Поени од реакции
330
Imam tivi mate premium jednom sam ga samo palio i nikad vise.Neznam sta vam tu dobro sta u toj apk vidite sta ju svi hvalite.Mucite se i dalje sa tim apk raznim ,a fino smo napisali
OCTAGON SF8008 4K UHD COMBO
RECEIVER
To si nabavite i bacajte sve boxove,apk i razne resivere.Vise nikad necete palit tivi kad jednom probate njega.Bit cete mi zahvalni na info.
Nema trenutno boljeg uredaja na trzistu od njega.Bukvalno sve ide gore.
Stavite si na njega ovaj server
imate videoteku iz snova i serije sa mogucnos titlova koji ocete po zelji.
Takav vod necete dobit nit u jednoj domacoj listi.Jedan primjer samo.
Ima li mogucnost ubacivanja liste preko stalker-a na njemu ?

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom