Je i stavis arta na njega hahaaaSmešni ste, IPTV se ubedljivo najviše gleda na mobilnom telefonu u VLC plejeru
netivimate moze da se instalira na samsung tv tizen preku usb?
Ti si veliki haker.ja sam rijetki koji sf pleyer ne koristi
Ha,ha na Tik-toku pokazuju da moze i u Autu. Pa onda ovi sto nemaju pojma stvarno misle da je to iz Auta.jos nisam sreo nekoga ko iptv gleda na phone
Nindza je zakon ovo drugo sve je kopija !Sta to vi jos na vlc gledate
Konacno na cijelom googlu jedan istinski pravi odgovor koji vredi vise nego sve liste na telegramu.Nindza je zakon ovo drugo sve je kopija !
Liste i stalkere ubacujes preko Web Browser, guta/cita sve Video formate, ne treba dodatno externi player za ucitavanje titlova.Svaki VoD je sa titlovima ,nemoras upisivat naziv filma ili serije .Znaci mnogo prednosti od drugih .Konacno na cijelom googlu jedan istinski pravi odgovor koji vredi vise nego sve liste na telegramu.
To je tek pocetak sta jos mozemo ocekivat
Ja sam ga skinuo kod slovaka stigao mi doma za 3 dana,cak su mi isli na ruku i progurali u softver 2 stvari jako bitne,zatrazio sam jos neke stvari cekam da osvanu u narednim softverima.Javljaju mi se mjesecno na email,zanima ih dal sm zadovoljan,traze misljenje za poboljsanja.Javljaju novitete.A gdje ga skinuti ??
Daj šifru da probamo!Nindza je zakon ovo drugo sve je kopija !
Mislim da je @darkobrac555 vlasnik ili reselerhallo narode
jel nekome poznato proserver provider? vidio sam kod jednog prijatelja i super je radilo. ako neko zna tko to drzi i kako doci do njih neka mi se javi pls