Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Телевизорот немаше од многу одамна не знам веќе колу години updates од како е купен а му е направено фабрички ресет и сега ништо не работи ни може да се внесе Google акаунт ни да се гледа Youtube. Youtube виде само од телефон со Cast.

Мислев дали може да се врати во живот ама пак по втор пат овде пеашувам но ќе се откажам од таа намера.

Туку ако земам нов тв дали има некој да сподели некоја IPTV листа M3U со FullHD 4K спортски и филмски канали ако успеам да ги пуштам чисто да тестирам новиот тв кога ќе го земам.
Немаш интернет доволно брз за 4К.

TV nije imao ažuriranja dugo, ne znam koliko godina, od kada je kupljen, i resetiran je na tvorničke postavke i sad ništa ne radi, ne možete ni ući na Google račun niti gledati YouTube. Youtube gledajte samo s telefona uz Cast.

Mislio sam može li se vratiti u život, ali ja ovdje pjevam drugi put, ali ću odustati od te namjere.

Ali ako dobijem novi tv, može li netko podijeliti bilo koju IPTV listu M3U s FullHD 4K sportskim i filmskim kanalima ako ih uspijem pustiti čisto da testiram novi tv kad ga dobijem.
[/CITAT]
Znači ako TV ima podršku za 4k rezoluciju onda kupi bolji box, nema smisla kupovati drugi TV.

Znači ako TV ima podršku za 4k rezoluciju onda kupi bolji box, nema smisla kupovati drugi TV.
Нов тв би земал затоа што наредна година би сакал да го носам за во друг стан.

Последно уредено:
Нов тв би земал затоа што наредна година би сакал да го носам за во друг стан.
Во Скопје или Тетово, ако е во Скопје сигурно ќе имаш и супер брз оптички интернет со преку 100Мбит/с па така можеш да гледаш и 4К канали без никаков проблем или намалување на интернет брзината.

Ako je tako onda bih mislio da će biti dobar samsung, ima dobru podršku, naravno da za 4k programe treba brži internet pa i stabilan da bi radilo kako treba.
Веќе е и купен Grunding 50gfu7800b Android tv
Да го купев јас ќе беше друг избор ама можеби и ок е ова за таму и кај што ќе биде користен. Се идеше на варијанта да биде со намалена цена колку се може повеќе сега за Black Friday и Cyber Monday.

Već sam kupio Grunding 50gfu7800b Android tv
Da sam ga kupio, bio bi drugi izbor, ali možda je ovo ok za tamo i gdje će se koristiti. To je trebala biti varijanta sa sniženom cijenom koliko god je to moguće sada za Crni petak i Cyber Monday.
[/CITAT]
Super,dobar je to tv,koju app koristiš za gledati tv?

Super,dobar je to tv,koju app koristiš za gledati tv?
Televizo, Kodi, OttPlayer Google Live TV тие ми се инсталирани зошто цело време испробувам која апликација е добра, стабилна и со добри функции.

Имам неколку листи ама пола канали и цели листи може и не работаат. Затоа и барам некоја лиата ако има некој да понуди чисто да пробаме како е на новиов тв нешто што би имало појака слика.

Последно уредено:
Xtream Player nudi dvije opcije za unos podataka Xtreme kodova: poslužitelj i korisnik/lozinka
Ili unesite URL put do m3u datoteke
ali što ako je m3u datoteka na box-u tj. sd card box-a ?
Je li netko uspio pozvati lokalnu .m3u datoteku?
[/CITAT]
Svaku m3u listu koju ubacim u xtream player radi kao što si napisao na početku.

Najbolje od servera dobijete kad se lista unese kao xc (xtream kodovi).
Posebno što se tiće epg je najbolje tako

Televizo, Kodi, OttPlayer Google Live TV тие ми се инсталирани зошто цело време испробувам која апликација е добра, стабилна и со добри функции.

Имам неколку листи ама пола канали и цели листи може и не работаат. Затоа и барам некоја лиата ако има некој да понуди чисто да пробаме како е на новиов тв нешто што би имало појака слика.
Probaj Vstro Player posledna verzija mislam e 8.4.7 ednostaven i dobar a mozi da se menuvaat kanalite na brojkite od dalecinskoto
Kaj mene 4k odlicno rabotat so 40mbps opticki od telekabel

a dali listata ti raboti na drug ured?
Da ne e prekinata listata?
Не работи на тв, пробав и на мобилен, претплатата е година дена има рок. Претходно беше ок, сега 3 дена не работи. Кинезот ми испрати друг линк односно друг линк сервер но без успех.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom